Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mMarta32

Naprawdę lubię anal

Polecane posty

Gość mMarta32

Są tu takie kobiety które też uwielbiają anal? Na szczęście mój mąż też bardzo lubi. Anal uprawiamy równie często co zwykły seks. Po pierwsze jest przyjemny (o ile jest dobre nawilżenie). Po drugie podniecający, że to inna dziurka. Po trzecie jakiś taki zniewalający, sprawia że totalnie się poddaję, rozluźniam wszystkie mięśnie i odlatuję. O***t to jest taka barykada, gdzie zawsze mięśnie są ściśle zaciśnięte, więc gdy penis porusza się tam swobodnie i do tego bardzo mokry, to jest tak cudownie rozluźniające uczucie, że trudno to opisać.

Gość Pł
Wiem, mam tak samo, też lubie jak kumple penetrują mi tyłek. Czasem mam tak że dochodzę i tryskam bez dotykania swojego fiutka, tylko od samych sztosów partnera :-)

Gość gość
p*****l psa jak on sra

Gość gość
Raz w dupkę to nie pedał

Gość gość
Hej, jestem Olena mam 22 lata i w analek bzykam sie juz około 3 lat, (ostro i często) jako przyjemność i podniecenie to super ale jesli chodzi o zdrowie to nie polecam. po ostrym analu są problemu z czuciem o trzymanie sami wiecie czego. Ogólnie zabawa mega fajna i ekscytująca.

a co mam zrobić mój mąż od kilku lat stara się o taki seks ja w sumie też bym chciala spróbować ale nie udaje nam się wogóle bo ja nie mogę znieść bólu mimo nawilżeń myślę że to przez to że mąż ma za dużego . Co robić?

Gość gość
Świetnie to czytać, że są kobiety co lubią anal. :>

Gość gość
I dobrze nie widziec, ze to "kobiety" z wasami i fiutkami. Tluste brzuszyska przeslaniaja im te fiutki. Mniam.

Gość Koleżanka666
Dnia 14.11.2016 o 22:29, kikamal84 napisał:

a co mam zrobić mój mąż od kilku lat stara się o taki seks ja w sumie też bym chciala spróbować ale nie udaje nam się wogóle bo ja nie mogę znieść bólu mimo nawilżeń myślę że to przez to że mąż ma za dużego . Co robić?

sproboj kupic w sexyshopie rozluźniacze analne [kremy,masci] są też takie znieczulające...dzieki temu bedziesz mogła sie odprężyć 😄