Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stworzona by biec

on też chce mi to zrobić

Polecane posty

mam niecałe 16 lat i chłopaka od 2 miesięcy. Zrobiłam to - obciągnęłam mu. Z perspektywy czasu wiem że to było BARDZO głupie. Ale nie pozwoliłam mu się "odwdzięczyć". Obraziłsię gadaliśmy tydzień i cały czas był obrażony, mówił że czuł się jak jakaś d****** ale nie chciałby tego cofać. Mówił że boli go to, że mu nie ufam. A ufam. Nikt nie wie o mnie tylce co on, o moich myślach i problemach. Tylko że ja mam 16 lat i nie chce żeby on robił mi palcówke! Nawet się schlał po tym, że niby nie umiałam mu zaufać ( nie zgodziłam sie na to). Piszemy i gadamy codziennie po kilka godzin w dodatku jesteśmy w jednej klasie. Nie wyobrażam sobie życia bez niego, a co dopiero kochać go dalej i być z nim w jednej klasie po tym co się stało( w razie zerwania). Powiedziałam, a właściwie obiecałam mu,że zrobię to dla niego, powiedziałam że jestem pewna, chociaż wiem że nie jestem i dalej walcze z sobą, bo tego nie chce. Ale on potem powiedział że cieszy się że wreszcie mu zaufałam... jak ja mam to odkręcić teraz?! Mówię mu żeby z "normalnym" wspołżyciem poczekac jeszcze pół roku ( chociaż chciałabym jeszcze więcej) a on że dla niego to bardzo długo... ale niby poczeka... nie wierze mu w to za bardzo... co mu powiedzieć by zrozumiał i nie mowił że mu nie ufam?

Gość gość
Z seksem to ja bym poczekal te pól roku to za malo no chyba ze ty chcesz

Gość gość
Z tym lodzikiem to tez troche szybko

Gość stworzony by prowokować
Dziś niecałe 16 a tydzień temu: x stworzona by biec 2016.11.06 Mamy po 17 lat, jesteśmy od 2 miesięcy i jemu nigdy przy mnie nie stanął.