Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Spoznial mi się okres. W końcu pojawil się po 4 dniach i trwał tylko niecałe 3 dni. Zawsze miałam okres 6-7 dni. Robiłam dwa testy przed okresem i wyszły negatywne czy jest możliwość ze jestem w ciąży ?

Gość gość
W sumie tak to możliwe. TO krótkie plamienie to mogło być implantacja. POCZEKAJ z tydzień i zrób test. Będzie pewność albo idź na krew na hcg.

Gość gość
Żadna kobieta mie ma przez cały czas identycznych miesiączek. Pewnie miałaś cykl bezowulacyjny, stąd "spóźnienie" ( do 7 dni wahania to nawet nie jest spóźnienie).

Gość gość
Miałam podobnie jak Ty autorko. Okazało sie, ze bylo to plamienie implantacyjne.

Gość gość
Ja ostatnio miałam dokładnie ten sam problem. Okres trwający normalnie 5 dni trwał u mnie niespełna 3 dni, z tym że ten trzeci to znikome plamienie. Robiłam dwukrotnie test i nic nie wykazał. Trwało to przez 2 miesiączki, trzecia - ostatnia była w normie. Od lat nie miałam takiej sytuacji ale takie cykle się zdarzają. Nie a czym się przejmować.

Gość gość
Zawsze miałam identyczne miesiączki trwające 6-7 dni. Dlatego teraz się zdziwiłam ze ta ostatnia "niby " miesiączka trwała tak krótka i była tak skąpa. Może zrobie jeszcze raz test

Gość gość
no to moze zrób

Gość gość
W pierwszy dzień obudziłam się z plamami krwi na bieliźnie , ta krew była ciemna. Przez cały dzień to plamienie było raz na jakiś czas, krew miała dalej ciemny kolor. Drugiego dnia plamienie było tylko rano i wieczorem, krew była już koloru ciemno brunatnego. A trzeciego dnia już wcale nie było