Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Angielski Colina Rose opinie

Polecane posty

Gość gość

Hej - czy ktoś tutaj uczył się angielskiego metodą Colina Rose? Czy faktycznie to taka skuteczna i szybka nauka angielskiego?

Gość gość
Ja uczyłem się angielskiego w domu i nie wydawałem pieniędzy na kursy itp głupity bo cała wiedza o ang i masa darmowych kursów jest w necie - jedynie co kupiłem to nagrania hipnozy do nauki, które spowodowały że uczyłem się angielskiego 3 razy szybciej :) i to najskuteczniejszy sposób na szybką naukę jaki sprawdziłem )

Gość lidka rest
no ja oglądałam dzisiaj w TV takiej hipnozie - bardzo pozytywnie o niej mówili i wyjaśniali jak to działa, że pobudza obszary mózgu, któr odpowiedzialne są za naukę i dlatego ludzie uczą się nawet 5 razy szybciej - a jakich nagrań używałeś bo ja właśnie szukam ale nie wiem na co się zadecydować...

Gość gość
A opinie o metodzie Colina Rose ???

Gość maja Kraków
Każda metoda nauki angielskiego jest dobra jeśli tylko ma się motywacje i samemu chce się uczyć. Ja korzystałam z kursu ENLINADO i bardzo mi to pomogło - opinie 5/5 ale chciałam sama się nauczyć angielskiego więc miałam motywację aby codziennie usiąść do lekcji i zrobić więcej niż lekcja zakładała :) taka jestem :)

Gość gość
a ile kosztuje kurs colina rose?

Gość gość
maja a to enlinado to gdzie można sprawdzić? na stronie http://enlinado.pl/ ??? obecnie aktualizacja strony czy gdzieś indziej można sprawdzić ofertę tego kursu?

Gość Hipnoza do nauki polecam
Ja mogę wypowiedzieć się o hipnozie do nauki, nie wiem dokładnie jaką skuteczność niesie w nauce języka angielskiego ale ja byłem na takich 3 sesjach hipnozy o terapeuty i później ogólnie nauka szła mi o wiele ławiej - faktycznie nauka na pamięć idzie 3-4 razy lepiej - to udowodniony fakt!!! Polecam głównie studentom prawa (sam studiowałem prawo) bo na tym kierunku wymaga się dużej dawki wiedzy do przyswojenia na pamięć i mnie właśnie ta hipnoza bardzo w tym pomogła - dlatego polecam :)

Gość gość
no ciekawe, musze poczytac sama o tej hipnozie zaciekawiliscie mnie nie powiem ze nie

Gość gość
Ja sie uczyłem tez z takimi technikami wykorzystania autohipnozy - dokładnie z afirmacjami do nauki języków http://www.hepika.pl/szybka-i-skuteczna-nauka-jezyka-obcego/ i bardzo mi pomogły w nauce na pamięć i w rozwinięciu umysłu ) take jak najbardziej polecam te metody bo sam profesor u mnie na studiach bardzo pozytywnie się o nich wypowiadał

Gość gość
z tej metody korzysta dużo sław takich jak Michał Szpak czy Jacyków - widać musi działać ;)

Gość gość
Ok ja zamówiłem to na email i już mi doszło :) zapowiada się ciekawie ale napiszę za kilka dni jak efekty nauki

Gość gość
polecam to działa

Gość gość
Też oglądałem ten program w TV hipnozie - też mnie to zachęciło ale znalazłem inne nagrania w galerii u mnie zapłaciłem 200zł ;/ chyba przepłaciłem bo tutaj macie taniej... dajcie znać jak efekty