Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sami_Ka

Hybrydowe czy żelowe?

Polecane posty

Gość Sami_Ka

Jakie warto sobie zrobić? Czy hybrydy semilaca są dobre?

Gość Abionti
Zawsze można zrobić hybrydę na żelu ;) W każdym razie ja robię sobie sama hybrydy, na swojej naturalnej płytce, używam do tego produktów Semilaca i jestem bardzo zadowolona. Cena jest ok, jakość również, a wybór kolorów... można dostać oczopląsu :))

Gość Hanna3
Jednak hybryda i o wiele lepiej się takie paznokcie ściąga, a co do lakierów to ja tylko semilaców używam.

Tadzio52, hybryda różni się od żelu głównie tym, że nie trzeba jej piłować, można je usunąć za pomocą acetonu. W razie pytań - chętnie pomogę Online Ekspert marki Semilac

Gość Buba_bu
Semilacowe hybrydy są dla mnie odkryciem i nieprędko z nich zrezygnuję, kolory, kolory

Zdecydowanie hybryda. Długo trzyma (2 tygodnie u mnie, bo odrost nie pozwala na dłuższe trzymanie), nie odpryskuje. Ja wykonuję sama, ale na semilaca mam niestety uczulenie i jestem zmuszona eksperymentować z różnymi markami.

Gość gość
Ja właśnie robię hybrydę na żelu tak jak ktoś wyżej napisał i paznokcie sa nie do zdarcia. Same hybrydy mi dochodziły, same żele tez nie wyglądały tak ładnie ale w połączeniu jest super. Muszę tez zaznaczyć ze każdy ma inne paznokcie i czasem wystarczy sama hybryda. Ja mam łamliwe wiec wzmacniam żelem

Milka321 - przykro nam, że spotkała Panią taka sytuacja. Na rynku nie istnieje produkt kosmetyczny, który by dawał 100% gwarancji nie wystąpienia uczulenia, wszystkie nasze produkty mają Certyfikat Bezpieczeństwa i są testowane przed wprowadzeniem do sprzedaży. W razie pytań służę pomocą Online Ekspert marki Semilac

Gość olimpia18
Raczej hybrydy żele mi nigdy nie pasowały, robię tylko używając lakierów semilac są zdecydowanie bardzo trwałe.

Gość gość
raczej hybrydowe, ale i te są nietrwałe Shellac albo Opi Gel Color już zmierzamy w kierunku regeneracji płytki i naturalnych

to zalezy od Twojego trybu życia. Mnie przy dziecku i pracach domowych lepiej sprawdza się żel. Hybryda szybko mi się niszczyła

Gość melular
To już kwestia gustu. Ja akurat mam hybrydy i nie zamierzam przerzucać się na żele. Semilaca nie używam- mam lakiery z Em Nail i według mnie są spoko. Nie przepłacam, trzymają się dobre 3 tygodnie i przede wszystkim łatwo się ściągają. Paznokcie są w dobrej kondycji- nie niszczą się itd.