Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauczyć się orgazmu pochwowego

Polecane posty

Gość gość

Czy da się go nauczyć? Masturbowałam się od wczesnego dzieciństwa pobudzając swoją łechtaczkę. Podczas seksu mogę dojść jedynie, kiedy partner ją dodatkowo pieści. Nigdy nie doszłam bez pomocy ręki. Parę razy czułam, że już prawie, ale jednak nigdy nie doszłam pochwowo. Czy można się tego jakoś nauczyć? Są tu jakieś panie, które doszły po paru latach?

Gość gość
może obejrzyj film "Łechtaczka - piękna nieznajoma" wtedy dojdziesz :O

Gość gość
U mnie ta sama historia

Gość gośćJulia
Ja odczuwam różnice między orgazmem łechtaczkowym a pochwowym. Przy pochwowym mam ciemność przed oczami i tak jakbym była nieobecna i jest taka błogość natomiast przy łechtaczkowy czuje dokładnie to uczucie kiedy zaraz będę szczytować i ale umiem się kontrolować być po cichu natomiast przy pochwowym tej kontroli nie mam

Gość gośćJulia
Jest jeszcze kilka szczegółów w różnicy orgazmów ale napisałam tylko te najważniejsze jak dla mnie

Gość gośćJulia
Kobieta , która ma oba orgazmy na pewno dostrzeże różnice.

Gość gość
pieprznieta kusza naczytala sie sie i madruje ,zgrywa doswiadczona we wszystkim a prawda taka ze zaden realny bolec jej nie chce i sama sie zaspokoja frajerami z forum podniecajac sie nimi ,patologia

Gość gość
taaa wypelniasz sie kusza wibratorem albo palcami ,fantazjuj dalej nic innego ci nie zostalo :D

Gość gość
Ale jak się tego nauczyliście Dziewczynki? Czy samo wam przyszło? Jakieś konkretne pozycje polecacie?

Gość gość
kusza w necie wyczytala :P

Gość gośćJulia
Osobiście wolę orgazm pochwowy daje mi więcej takiej lekkości zrelaksowania, odprężenia. Przy orgazmie łechtaczkowym mam drżenie nóg i potem przez kilka chwil takich dłuższych mam bardzo wrażliwą łechtaczkę i partner nie może mnie tam dotykać. Natomiast przy pochwowym nie mam tak z łechtaczką.

Gość gośćJulia
Kusza Myślivski naturalnie , że każda z nas inaczej przeżywa orgazm. Nie wiem czy da się nauczyć orgazmu nie jestem ekspertem w tej dziedzinie mogę tylko napisać jak jest u mnie.

Gość gość
kusza powtarzasz po kobietach żeby nie wypasc zle ale juz poleglas w tym temacie przyznaj się ze orgazm znasz tylko z opowiesci

Gość gość
Jula napisz w jakich pozycjach masz orgazm

Gość gośćJulia
Dlaczego pytasz o mój pierwszy orgazm? To oczywiste że oba orgazmy różnią się sposobem stymulacji. Wspomniałaś o wielokrotności orgazmu pochwowego , to Ci zazdroszczę bo ja mam tylko jeden orgazm do tego jak mam orgazm łechtaczkowy to nie mam orgazmu pochwowego. Nie wiem skąd wynika ta zależność ale tak jest.

Gość gośćJulia
Mam wrażenie, że mnie atakujesz i roszczeniowo prosisz o jakieś wyjaśnienia. Nieprzyjemnie się z Tobą rozmawia bo czuję się atakowana przez Ciebie. Może to przez gości bo piszą źle o Tobie.

Gość gośćJulia
Ja właśnie pisałam o tych subtelnych różnicach w odczuwaniu orgazmów ,może mnie nie zrozumiałaś

Gość gość
kusza zada praw autorskich do tego ze orgazm to skurcz pochwy spadaj i nie wracaj