Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odczepcie się od facetów ktorzy odwiedzają panie do towarzystwa dobra?

Polecane posty

Gość gość

nikomu nic zlego nie robia nikogo nue krzywdzą z prostututką spedzają troche czasu i nic icj potem nie laczy ani uczucia ani dziecko a uczucia i dziecko to laczy z żoną . żona nie musi wiedzieć bo to i tak nie ma żadnego znaczenia w ich zyciu. Delegacja czy kiepskie zycie seksualne z zobą zona przytyje to facet nie bedzie sie rozwodzil tylko pojdzie do kobiety ktora go pociąga i zrobi mu dobrze.Prosze o zrozumienie.

Gość gość
ja cie rozumiem sam mam szczupla kobiete ale mam znajomych gdzie koboety po porodzie waza 70 czy 80kg i maja prawo czuc sie oszukani bo zenili sie ze szczuplymi ksiezniczkami pytam sie jakim prawem taka gruba baba wymaga od swojego faceta zeby ja kochal jak przedtem skoro sama nie potrafi sobie odmowic zarcia jakim prawem ma pretensje do faceta ktory poszedl do szczuplej dziewczyny po przyjemnosc ktorej nie moze miec juz z zona kiedys myslalem ze nie potrzebuje w zyciu za duzo poniedzy bo co mialbym z nimi robic teraz juz wiem ze moge sobie cos za nie kupic, taka np przyjemnosc jednorazowa czego nei moga kupic ci ktorych na to nie stac i wole to niz udawac przed jakas mloda lala ze nie kocham swoje zony i ze zaraz sie z nia rozwiode , tyle kombinacji zeby troche pociupciac a koszty tez są, popieram autora

Gość gość
S********j z babskiego forum pedale j*******y.

Gość gość
to ty s********j spasiona swinio

Gość gość
22.06- skąd wiesz,że jestem spasiona rybi fiucie

Gość gość
I jakim prawem jesteś na naszym forum

Gość gość
u najwazniejsze - zrozumcie ze czasem jest lepiej ze mąż pojdzue do prostytutki niz mialby przekreslac cale malzenstwo i uczucie ktore go laczy z żoną. Po co dzieci mają cierpiec?Z prostytutką załatwi tylko potrzebę fizjologiczną i potem nic z nią go nie będzie lączyc.

Gość gość
Ty chyba dziwkę to na rysunku widziałeś...

Gość gość
Słyszałeś o wierności czy przysiedze małżeńskiej? Jak facet ma problem z potencjalnym to żona zamawia sobie męska dziwkę ? Ty chyba dlugo jestes sam .