Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sponsor okazał się ojcem koleżanki

Polecane posty

Gość gość

Od razu zaznaczam, że nie proszę was o ocenianie pod względem moralnym moich poczynań ;) Pochodzę z tzw. dobrego domu, nigdy nie narzekałam na brak kasy, ale odkąd zaczęłam studia, znalazłam sobie sponsora. Oczywiście minęło trochę czasu zanim znalazłam właściwego, któremu nie zależało na jednym numerku i do widzenia. Spotykamy się 2 razy w tygodniu w wiadomym celu, ale nie tylko, bo fajnie spędzamy razem czas i lubimy się nawzajem. Wczoraj z koleżankami z roku chciałyśmy się wybrać do kina, a że padało to jedna z nich zaproponowała, że odwiezie nas jej ojciec. Wchodząc do samochodu poczułam znajome perfumy, aż w końcu zobaczyłam jego twarz i otworzyłam oczy ze zdziwienia. On udał, że mnie nie zna i ja też udawałam, że pierwszy raz go widzę. Przez całą drogę chciało mi się śmiać, widziałam po nim, że ta sytuacja też go rozbawiła, ale później zrobił się bardzo poważny i milczał. Obawiam się, że teraz zerwie ze mną układ, bo nam obojgu bardzo zależało na dyskrecji, a teraz wszystko szlag trafił...;( Boję się, że będę musiała poszukać nowego sponsora, a układ z tym był dla mnie wręcz idealny, bo z wyglądu facet też mi odpowiada... Powinnam się do niego odezwać i upewnić czy wszystko jest jak wcześniej, zapewnić, że dalej może liczyć na dyskrecję, czy czekać na wiadomość od niego?

Gość gość
Czekaj na wiadomość od niego, i dalej się z nim spotykaj. Wszystko jest OK.

Gość gość
21:51 Miałaś podobną sytuację? :) My uzgodniliśmy, że nie rozmawiamy o swoim życiu prywatnym i dotychczas tak było z małymi wyjątkami, ale teraz przecież znam jego nazwisko, adres i wiele innych informacji... Ja nie mam zamiaru nic z tym robić, ale wiadomo, że on takiej pewności nie ma i może się obawiać :/