Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on1996

moja dziewczyna wstydzi się seksu

Polecane posty

Gość on1996

Niedługo minie rok odkąd z nią jestem , nie zawsze było między nami słodko i miło ale wszelkie kłótnie ustały na długo żeby wrócić że zdwojoną siła.Ja mam 21 lat ona niedługo 20 i boi się lub wstydzi jakiejkolwiek rzeczy związanej z seksem , aktualnie nie jesteśmy że sobą ale cały czas się spotykamy i cały czas ją kocham ale mam do niej żal o to że boi się wszystkiego, twierdzi że nie jest na nic gotowa,nie chcę żebym ja dotykał po miejscu intymnym ,nigdy nie chciała i wstydziła pokazać mi się na go ,o dotknięciu mnie już nie wspomnę. Mówiłem jej że rozumiem że nie jest gotowa na stosunek zaproponowałem seks oralny to stwierdziła że to dla niej poniżające żeby"robić loda" chłopakowi, to wszystko doprowadziło do rozpadu związku i czuję się winny i dalej ja kocham,dodam że ona zawsze mnie podniecala nie musiała się starać żebym był "nakręcony" czasami wystarczyło że spojrzała się na mnie przenikliwie. Czy jej zachowanie pod tym względem jest normalne? Czy to ja zbyt wiele wymagam ? Dodam że oboje nigdy nie uprawialismy seksu miałem prędzej partnerkę z którą uprawialem seks oralny. Nie wymagalem nawet od niej tego żeby mnie zaspokajała oralnie przecież jest masa innych sposobów ale ona nie dotknęłaby nawet mojego penisa

Gość on1996
Dodam że mówiła że pociągam ja fizycznie,dbam o higienę i uprawiam sport równiez dbam o moje ciało dlatego kompletnie jej nie rozumiem

Gość gość
Ciężka sprawa. Poradziłbym ci żebyś zapomniał, ale skoro mówisz, że ją kochasz to inna sprawa. Możesz poświęcić kilka lat na "oswojenie" jej z tym, ale do tego potrzeba wiele cierpliwości, a i tak wątpię czy ci się uda. Z drugiej strony pomyśl, że za kilka lat ożeni się z kimś kto nie będzie jej darzył takim uczuciem i unieszczęśliwi siebie i jego.

Gość Celina77
Wedlug mnie jest niedojrzala i dziewczyna potrzebuje czasu.Do lozka sie idzie bo sie tego chce i ma sie na to ochote a nie z przymusu by kogos nie stracic.Mozesz ja kochac ile chcesz ale po jakims czasie poznasz inna,bardziej smiala,chetna i zdradzisz swoja dziewczyne poniewaz nigdy ci nie dawala tego co nowa chce ci oferowac:) Z toba jest wszystko w porzadku ,to ona nie niedoswiadczona i wstydliwa.To nie twoj problem tylko jej! Mozesz jej jedynie prawic jak najwiecej komplementow:/

Gość gość
Ja jestem w wieku twojej dziewczyny :) i powiem Ci tak, ja strasznie bałam się pierwszego razu, bo wstydziłam się swojego ciała. Nie wyobrażałam sb że kiedykolwiek to zrobię z moim chłopakiem :/ i jeszcze mi mówił że poczeka na mnie, ale ja mówiłam że po moim trupie. Nigdy w życiu. Aż tu nagle, spontanicznie, podczas pocałunków i pieszczot zrobiliśmy to. Tak po prostu, nasza mnie i jego straszna ochota i doszło między nami do zbliżenia :) pamiętam, to byl kwietniowy wieczór tego roku :) ehhhh.... A teraz na każdym spotkaniu kochamy się hehe :D Powiem Ci jedno, nie powinieneś nalegac ani do seksu oralnego (jeszcze bardziej ja ta odrzuciło od cb) ani na zwykły seks. To musi stać się wszystko SPONTANICZNIE. A nie ze zrobimy to tego dnia i o tej godzinie. Bez sensu. Mogłeś ja bardziej podkręcić bo skąd wiesz jak było u niej z podnieceniem? :) To taka rada na przyszłość :) pozdrawiam :)

Gość gość
musisz stary konia walic