Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi44

Zabija mnie uczucie zdradzonej

Polecane posty

Gość gość
10:48 To chyba jakas ryba :D

Gość babafemi
Czyli on do niej na to Pomorze jezdzi czy jak? Zadalam ci konkretne pytanie a ty odpowiadasz na cos innego.

Gość gość
Weź sobie autorko przeczytaj od początku to co napisałaś co za żałosne p*****le*nie. ja podejrzewam dlaczego on jeszcze z tobą jest...z litości bo byś pewnie zginęła bez niego i on o tym wie,prawdopodobnie nie masz pracy i wogóle jesteś niezaradna bo gdybyś była niezależna a małych dzieci też nie macie już dawno byś go wyje*ła a tak kot zarobi na chleb jak ty nieudacznik życiowy jesteś.

Gość gość
myślę że przede wszystkim powinnaś poinformować jej męża o tym co ta kobieta robi, a od swojemu męża zażądać urwania z nią kontaktu i informowania Ciebie o wszelkich próbach kontaktu z jej strony, (mailach, smsach, telefonach, spotkaniach). To będzie też początkiem na drodze do budowania na nowo zaufania i szczerości między Wami.

Gość gość
11:13 Chyba za duzo filmow sie naogladalas :D

Gość gość
Ty wiesz o zdradzie czy tylko się domyślasz ? Ty z dupkiem za dużo nie gadaj tylko zbieraj dowody bo bez twardych dowodów nie wygrasz .

Gość gość
Ukarać? Nim zacznjesz planować kary zastanow się czy chcesz odejść od męża. Czy jesteś na to gotowa. Jeśli tak to wymyślaj dowoli. A jak nie, to nie mysl o karze a o sobie. Skup się na swoich uczuciach i zaopiekuję się sobą

Gość gabi44
do gościa z godz .10.53 powstrzymaj język i nie obrażaj mnie , co do zaradności to możemy dyskutować ,ale to na innym forum , gdzie doradzam "nieudacznikom" jak to nazwałaś/eś ;) a w dalszym temacie, nie jestem gotowa , pisałam ze emocjonalnie jestem załamana , zachowuję się jak tleniona blondyna to mnie przerasta , taka na co dzień nie jestem ! siły wyższe .....

Gość babafemi
Jestes w takim stanie bo ty wciaz meza kochasz a on ciebie chyba juz nie. Zaden kochajacy maz nie namawia zony zeby sobie tez poszukala przyjaciela. Ja mysle, ze wasz problem lezy w niedobraniu sie. I teraz gdy dzieci poszly z domu maz po prostu nie chce dalej tak zyc bo czuje ze mu zycie przez palce ucieka a on jest nieszczesliwy. Tak jak tu juz ktos pisal, to sa trudne sprawy. Nie da sie nikogo zmusic do kochania. A ze jest mu tak dobrze bo ma dom i rownolegle swoje zycie emocjonlne poza domem, to nie chce niczego zmieniac. Tyle, ze to jest czysty egoizm. Czy uprawiacie jeszcze seks?

Gość gość
A może dodaj małża do paelli, bo to danie z owocami morza. Możesz potem to danie dać jego emocjonalnej kochance do zjedzenia, a na koniec powiesz prawdę, że jeden małż, to twój małż i ona go właśnie zjadła. na pewno się popłacze z żalu.

Gość gość
Miałam podobnie koleżanka starsza poradziła kopnęłam dziada w dupę ale troszkę egoizmu i pragmatyzmu nie zaszkodzi w takim układzie postarałam się aby dorobek został w moich rękach i moich dzieci , bo po czymś takim małżeństwo prawdziwe nie istnieje . Jak ogierek został golasem to i zainteresowanie nim bardzospadło . Trzymaj się .

Gość gabi44
gość 12.40 miłe to co piszesz , uśmiałam się :)

Gość gość
A Ty autorko jestes pewna że to TA BABA zapolowala na Niego a nie odwrotnie? I skąd wiesz tyle na Jej temat? Że kredyt, że mąż za granicą? Twój mąż Ci opowiedzial czy wynajelas adwokata?

Gość gość
W jakim wieku jest Twoj mąż i tamta kobieta?

Gość gość
Autorke już chyba zabilo to uczucie.

Gość gabi44
autorka jest twarda , dałam sobie czas na przemyślenie