Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celina77

Czy sex z pracoholikiem jest mozliwy?

Polecane posty

Gość Celina77

Poznalam przystojnego mezczyzne pol roku temu.Bardzo sie sobie spodobalismy. Niestety on ma wlasna firme ,pracuje 6 dni w tygodniu i jest pracoholikiem. Zaprosil mnie do siebie po czym odmowil spotkanie ze wzgledu na prace,zaoferowal mi kilka tygodni pozniej ze przyjedzie do mnie.(mieszka 120km odemnie) Problem z tym ze nie przyjechal ze wzgledu na prace.Co sie szykuje z nim na randke on obiecuje,slodzi mi i nigdy nie ma czasu.Czy spotkanie z takim pracoholikiem wogole ma sens?Nawet nie ma okazji by sie ze mna spotkac wiec po co mi obiecuje?Ja sie czuje zraniona a dla niego to normalne chyba.Prosze o rade! Co mam zrobic? Przestac sie do niego odzywac kiedy cos napisze....czy byc wyrozumiala i probowac dac kolejne szanse......az wypali spotkanie.

Gość gość
Jestem pracoholikiem a seksu mam Za malo Moja kobieta nie nadaza

Gość Celina77
Tak ale ty z nia mieszkasz a on mieszka 120km odemnie i ciagle ma wymowki.Rozumie kiedy mezczyzna milczy bo nie ma czasu ale ktory slodzi i umawia sie na spotkanie po czym odmawia? To chore...nie masz czasu to nie piszesz a nie zawracasz kobiecie w glowie robiac jej nadzieje.

Gość gość
Tak ale tez nie widujemy sie za czesto. Podaj @ to dluzej sobie o tym popiszemy. Nie mam za bardzo czasu siedziec tutaj non stop