Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gosc od homocwela od kiedy mieszkasz w duzym mieście?

Polecane posty

Gość gość

Gosc od homocwela od kiedy mieszkasz w duzym mieście?

Gość gość
Moze gościu od homocwela wcale nie mieszkasz w duzym mieście tylko tak samo jak ja na wsi typu polkowskie i chcesz sie dowartosciowac...

Gość gość
to zależy głupku do kogo piszesz, bo wbrew temu co sobie w głupiutkiej głowie uroiłeś, nie ma jednego "gościa od homocwela"

Gość gość
W niedziele wspominałeś coś o siematyczach (mieście mniejszym od Namysłowa) w kompletnej czarnej dziurze Bo podlasie to jest czarna dziura zimno domy drewniane w poblizu granicy z białorusią i litwą ja podejrzewam ba jestem tego pewny ze to ty pisaleś i nie rob ze mnie głupka piszac ze nie pisze z jedną osobą Bo to ty sie mnie uczepiłeś wydało sie ty stamtad pochodzisz

Gość gość
a więc naprawdę jesteś niedorozwinięty :D wierz i podejrzewaj sobie co chcesz, mnie zwyczajnie swoją głupotą bawisz :classic_cool:

Gość gość
Gosc od homocwela i Sam sie plączesz w swoich wpisach raz pisałes ze mieszkasz we wrocławiu raz ze w Warszawie raz ze w poznaniu zdecyduj sie tyś wrocław oraz Poznań widział haha :D

Gość gość
"Gosc od homocwela i Sam sie plączesz w swoich wpisach raz pisałes ze mieszkasz we wrocławiu raz ze w Warszawie raz ze w poznaniu zdecyduj sie tyś wrocław oraz Poznań widział haha " i nadal uważasz, że pisze to jedna i ta sama osoba? Kurwa, ty jesteś niedorozinięty, masz autyzm i dodatkowo jakąś schizofrenię chyba...

Gość gość
Ps Sam jesteś głupi Bo doskonale wiesz ze to ty pisałeś nawet nie potrafisz sie przyznać i wiem ze to ty kradniesz moje nicki I rejestrujesz je na niebiesko kiedyś to był nick Namysłów wojewodztwo opolskie a dzis w niebieskim nicku Masz moje Dane czyli Mateusz kołbuc tamten był latem a ten teraz jesienią zawsze jak z tobą pisze to kradniesz mi nick wiec zdradziłeś sie wiem ze to ty Bo to nie jest przypadek

Gość gość
Co trafiłem w sedno co kradniesz nicki a teraz nie wiesz złodzieju co odpisać i milczysz co ?