Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stomatolog ?

Polecane posty

Gość gość

Szukam dobrego stomatologa w Poznaniu , macie kogoś sprawdzonego ?

Gość gość
Nie robią fuszerek w Chili Dent na placu Wolności (strona gabinetu: www.chillident.pl ). Kiedyś jak miałem plombę robioną, to mi potrafiła po parę razy odpadać...tutaj tak mi zrobili wypełnienie, że nie mam z zębem żadnych problemów, mogę gryźć cokolwiek. Polecam!

Gość gość
Moim największym kompleksem do niedawna był zgryz... zawsze ktoś się zemnie śmiał w szkole albo ktoś mnie niby w żartach przedrzeźniał. Po latach doszłam do wniosku, że trzeba coś z tym zrobić. Wyleczyłam zęby i zapisałam się na konsultację do gabinetu http://clearaligner.olsztyn.pl/. Teraz czekam na aparat. Lekarz powiedział mi, że leczenie potrwa około 2 lat ale będzie się opłacało.

Gość gość
Ja jakiś czas temu korzystałam z pomocy dentystycznej własnie w tym gabinecie www.medident-tabor.pl i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Ja długo szukałam dobrego gabinetu stomatologicznego. Bardzo przypadł mi do gustu gabinet stomatologiczny w www.medentes.pl - 100% profesjonalizmu.

Gość gość
Ja w lublinie od jakiegoś czasu chodzę do stomatologa w www.przychodniadental.pl. Bardzo miła atmosfera i ceny też nie z kosmosu.

Gość gość
Ja znam ale we Wrocławiu i moim zdaniem nawet warto do nich dojechać www.apexcentrum.pl. Mają najnowszy sprzęt i super ceny.

Gość gość
Miałam okazję tam chodzić....bardzo dobra obsługa i bezstresowe wizyty - to nie możliwe ???? a jednak.