Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet 25 lat starszy? Dlaczego pociągają mnie starsi ?

Polecane posty

Gość gość
Do 14:42 Jakiego dziadka? Co Ty kobieto piszesz za głupoty. Facet w wieku 40 - 50lat jest dziadkiem ? Ja tez nie będę młoda cały czas.

Gość gość
Kochają starych bo staremu nie trzeba imponowac bo dla starego ważne ze młoda i wystarczy a młodemu trzeba czymś imponowac żeby się zainteresował i chciał być na dłużej. Stary szuka młodej opiekunki i tylko to się liczy. :p

Gość gość
spadaj na bambus dziadku:O

Gość gość Kuguar
Rewelacja Autorko :) Ciesze sie ze mlode dziewczyny maja takie podejscie. Dzieki czemu dla nas, trzydziestolatek i czterdziestolatek zostaja poukladani dwudziestolatkowie, marzacy o rodzinie, podczas gdy nasi rowiesnicy, ktorzy pozostali, to czesto Roochacze Puchacze, ktorzy nie umieja stworzyc zwiazku.

Gość gość
nigdy nie wiadomo, moja matka miała kiedyś 20 lat młodszego kochanka i generalnie na ogół z młodszymi się wiązała, ten 20 lat młodszy od ponad roku nie żyje, ona ma 67 lat i nadal wygląda naprawdę dobrze, był też inny, świetny facet w jej życiu, 4 lata młodszy, zginął w wypadku przed 50, więc naprawdę nie wiadomo kto pierwszy w pampersach a może i bez, ja generalnie preferuję rówieśników ale gdy mam do wyboru sporo młodszy czy sporo starszy wolę starszego, większa gwarancja że nie odejdzie do młodszej, choć nigdy na nic nie ma pewności

Gość gość
"Jakiego dziadka? Co Ty kobieto piszesz za głupoty. Facet w wieku 40 - 50lat jest dziadkiem ? " A kim, młodzieńcem? hehe:D

Gość gość
Dla starego może być brzydka,,głupia, bez szkoły byle by tylko młoda i prala, sprzątała, gotowała i się nim zajmowała :D ale młoda :D

Gość gość
Co tam młode, wysportowane, sprawne męskie ciało. Nie ma to jak zapadnięta klata i piwny brzuszek. To jest to :-) tylko uważaj, żeby mu dysk nie wyskoczył. Starcy tak miewają.

Gość gość
Jasne :-D Ale macie poglądy. Jak młoda dziewczyna jest z starszym facetem to napewno chodzi jej i kasę albo jest brzydka :-D Śmiech :-D

Gość gość
14.48 ja się jakoś nie boje, że odejdzie do młodszej bo jestem mądra i atrakcyjna kobieta i znam swoją wartość i on wie, że gdyby odszedł to w mig znajdę innego. Jesteśmy rownolatkami. On zazdrosny jak cholera i ja o mego tez ale wiem, że on by tego nie przebolał, że inny mnie dotyka i ja też wiec jest super. Jakby każda myślała, że młody może odejść do młodszej to na ulicach byłyby pary typu dziadek i wnuczka a jednak tak nie jest i jest to zazdrość. Na moim osiedlu (10 nowych blokow) jest tylko jedna taka dziwna para z dużą różnica wieku.

Gość gość
Młoda wyrwie każdego. A Stara Panna po 30 ma już duży problem. O młodym czy starszym może zapomnieć.

Gość gość
14.52 nie, jest zakompleksiona i ma jakiś ukryty feler którego nikt inny oprócz dziadka nie pozna :D

Gość gość
Tak bo panowie 40 i 50 plus to partie tylko dla 20 latek :D wiem że sami o sobie tak myślicie zgredziki ale wasze fantazje kontra rzeczywistość...czarno to widze :D

Gość gość
Gdyby jakaś pani chciała popisać ze zgredzikiem to podaję kontakt marcin_69@poczta.onet.pl ;)

Gość gość
gość dziś ja młodsza o 17 lat, atrakcyjna, szczupła, wysoka, 2 fakultety ukończone i aplikacja, on prawnik (solicitor) z londynu, 188 cm wzrostu, nie jest atrakcyjny, ale nadal szczupły i wysoki, za młodu był wręcz boski, i wie co robić w sypialni i porozmawiać jest o czym, i nie, nie dla kasy, nie powiedział mi czym się naprawdę zajmuje przez długi czas, pewnie się bał kobiet co lecą na kasę, zresztą poznałam go po 30, a każdy się zestarzeje kiedyś (o ile dożyje) i to o jego problemach zdrowotnych pisałam wcześniej, jak się kogoś naprawdę kocha to się nie myśli w kategoriach czy mi się to opłaca (mi się nie opłaca wcale)

Gość gość
I jest to żadkosc miało być.

Gość gość
gość dziś czytaj ze zrozumieniem, przecież napisałam ze preferuję rówieśników i nie uważam, że rówieśnik odejdzie do młodszej tylko sporo młodszy prędzej to zrobi niż sporo starszy, dlatego w sytuacji wyboru pomiędzy dużo młodszym i dużo starszym (bez opcji rówieśnik) wolałabym starszego

Gość gość
Każdy ma prawo do swojej opinii, mi nie podobaja sie starzy ludzie, faceci siwi lub ze zmarszczkami, przebarwieniami, obwisła skóra, wybieram albo do 5 lat starszych albo do 3 lat młodszych i uważam to za idealne różnice.

Gość gość
mi się też nie podobają, ale liczy się nie tylko wygląd (jak byłam młodsza to liczył się głównie wygląd i dobry charakter, teraz bardziej charakter, inteligencja i ars amandi), tylko co czujesz gdy ktoś cię dotyka, patrzy na ciebie, wyznaje ci swoje uczucia, nie zawsze jest tak że fizycznie lepiej ci z tym atrakcyjniejszym

Gość gość
jestem dojrzałym meżczyzna z Katowic piszcie kajetan.burczek@o2.pl

Gość gość
Jak moga cie pociagać takie staruchy co mi wacek nie bedzie stawał

Gość gość
Własnie staruchy sie nie nadaja do zwiazku zaliczyli za mlodu wiele kobiet i chca mloda? Masakra staruchy

Gość gość
stary Koterba z Katowic już sie uaktywnił

Gość gość
Ja Cię rozumiem dlaczego. Bo są bardziej męscy, doświadczeni itd. Sama zawsze gustowałam w starszych, z tym, że teraz jak już mam 28 lat to taki troche po 30-stce tez by mogl być, bo tacy faceci też są już męscy. Natomiast jak mialam 20 lat to nie bardzo gustowałam w rowiesnikach

Gość gość
Staruchy sa zaniedbani nawet nie depiluja klaty jak zadbany facet i maja piwny brzuszek! Cera tez zaniedbana, ubior beznadziejny smierdza zazwyczaj starymi ludzmi :(

Gość gość  ZZ
Jestem już w słusznym wieku bliżej mam tam niż na tej ziemi lecz nie martwię się tym .Będąc młodym pacholęciem 19 lat spotkałem na swojej drodze kobietę 34 letnią ,sypialiśmy ze sobą przez wspaniałych 6 mies. To czego mnie ona nauczyła w relacji kobieta facet do dzisiaj procentuje .Nie dziwię się dziewczynom młodym zaczynającym życie intymne i spotka na swojej drodze nie dość że chamowatego młodego chłopaka to jeszcze zielonego w tych sprawach a udającego Rasputina , ma na wiele lat traumę co do współżycia. Młodzi chłopacy pamiętajcie że dziewczyna zaczynająca życie intymne w pierwszej kolejności chce od was czułości i była pewna waszej intymności . Nie chwal się przed kolegami że zaliczyłeś towar , taki facet jeżeli tak postęp[uje od razu powinien być potępiony w swoim gronie i odczuć boleśnie to co zrobił. Jeżeli dziewczyna jest dziewicą postępuj jak z najdroższą i kruchą porcelaną bądz tak czuły i delikatny by ona nie spostrzegła się nawet że jest po wszystkim . Tak postępuje facet któremu zależy by ten pierwszy raz dla dziewczyny był jak najlepszy. Dlatego jeżeli kobieta chce mieć dobry seks i nie być poniżana wybiera starszego doświadczonego faceta .Nawet pieszcząc muszelkę trzeba umieć to robić by dać rozkosz kobiecie , słowem młode ogierki słuchajcie i uczcie się od starszych lub słuchajcie dziewczyny co one pragną .

Gość gość
Właśnie są mescy faceci po 20stce a nie staruchy po 40stce to *****cze i seksholicy co korzystali z zycia za mlodu a wymagaja mlodej

Gość gość
14:30 tu autorka znowu... miło ze któraś mnie w końcu rozumie. To jak macanie dziecka masz racje. Ja cierpiałam długo przez to bo czułam się zle z tym ze nie potrafię poczuć czegokolwiek do młodego. Próbowałam i faktycznie byli ''ładni'' ( nie przystojni ale ładni ) i niestety zupełnie nie mój typ, nawet specjalnie mnie to nie podnieciło to tak jakby macać dziecko

Gość gość
Ktoś tu napisał ze starym nie trzeba imponować. A ja Wam powiem ze super przystojny 35-40 latek może mieć każda, doswiadoczony i ta podniecająca pewność siebie. Może mieć która chce. To właśnie młody gówniarz się łapie byle jakiej z brzydką gębą i ***** byle jaką. Dojrzały, przystojny facet zna swoją wartość

Gość gość
Rozumiem ze dla was wysportowany 35 latek jest gorszy od tego niewysportowanego 20 latka ? Kupa śmiechu. A z drugiej strony 20 latek wysportowany wyglada jak z doklejoną twarzą dziecka