Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy potrzebuję operacji plastycznej?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mój chłopak uważa, że moje piersi są za małe i namawia mnie na operację plastyczną. Czy one naprawde są tak małe, że potrzebna im operacja http://viid.me/q0ed3m ?

Gość gość
kopnij tego pajaca masz piękne i słodkie piersi!

Gość gość
Osobiście uważam ze Twoje piersi są bardzo ładne, naturalne. Nie za duże nie za małe. W sam raz do pieszczenia ;)

Gość Deuco
Hej. Twoje piersi są bardzo ładne :)

Gość gość
Nie wchodzę na takie linki. Jak masz naprawdę foto to wrzuć je na jakiś znany serwer :P

Gość gość
Ale baby sa glupie, ze wchodza w zwiazki z badboyami ktorzy leca na ich wyglad, a nie na uczucie... Alez on Cie musi kochac autorko ze mu sie nie podobasz taka jaka jestes, haha. Wez lepiej faceta zmien, a nie inwestuj w plastik. Jak ten Cie zostawi to kolejny moze nie lubic sztucznych cyckow i zostaniesz stara panna...

Gość gość
piersi masz świetne. szkoda że zniknęłaś po napisaniu tego postu

Gość gość
Caly czas go obserwuję.

Gość gość
Nie pytaj na forum tylko idź do specjalisty, ona ci powie co i jak. Ja skorzystałam wielokrotnie z porad specjalistów medycyny estetycznej i chirurgów plastyków. Jeśli jesteś z Wawy to osobiście mogę ci polecić klinikę Promedion, mają wielu takich specjalistów w jednym miejscu, więc możliwe jest konsylium. Ja operowałam biust u dr Nowaka,ale mój bardzo potrzebował pomocy fachowca.Jeśli ty masz jakieś wątpliwości to też proponuję konsultację.

Gość Daria322
nie potrzebna tylko twoj facet lubi poprostu wielkie piersi!!!

Gość gość
Moje piersi stały się wieksze przez masaż robiony przez męża tak doradził nam ginekolog bo zawsze przy każdym badaniu jest mąż i widzi wszystko.

Gość gość
Niech twój chłopak zoperuje Se głowe

Gość gość
tak trzeba zoperować:)

Gość gość
Zdecydowanie NIE potrzebujesz operacji plastycznej. Potrzebujesz za to chłopaka, który będzie cię kochał taką jaka jesteś.

Gość gość
Owszem potrzebujesz, ale nie operacji plastycznej, ale lobotomii mózgu.

Gość Oliwia900
Przede wszystkim to Ty powinnaś się czuć dobrze lub źle ze swoim biustem. Moja znajoma zdecydowała się na zabieg w http://elesthetic.pl/ :) Dzięki niemu odzyskała swoją pewność siebie.

Gość gość
ProBreast Plus to rewolucyjne rozwiązanie powiększające rozmiar piersi. Skuteczne dzięki połączeniu siły suplementu diety ze skutecznością kremu. ProBreast Plus działa od zewnątrz i od środka – poprawia wygląd piersi w kilka tygodni! ProBreast Plus to zestaw składający się z dwóch wysokiej jakości produktów – kapsułek o bezpiecznym i skutecznym składzie i kremu zawierającego innowacyjne substancje czynne,ProBreast Plus działa kompleksowo – dzięki temu pozwala uzyskać najlepsze efekty,pierwsze rezultaty widoczne już po kilku tygodniach regularnego stosowania,tylko w pełni bezpieczne, naturalne składniki,kompleksowe działanie – powiększanie biustu, a także ujędrnienie i poprawa wyglądu,  nieinwazyjna alternatywa dla bolesnych operacji,pozytywne opinie wśród miliona kobiet na całym świecie: 70% kobiet poleciłoby ProBreast Plus przyjaciółce,producent oferuje 90 dniową gwarancję zwrotu pieniędzy w przypadku niezadowolenia. Zamawiając ProBreast Plus, nic nie ryzykujesz. Możesz za to zyskać piękny i pełny biust, z którego w końcu będziesz dumna. Zobacz, dlaczego warto. Dlaczego warto zamówić ProBreast Plus? ProBreast Plus to naturalny sposób na pełniejszy i jędrniejszy biust,bezpieczny i pozbawiony skutków ubocznych,świetna alternatywa dla ryzykownych operacji,działanie ProBreast Plus stanowi zaskoczenie dla kobiet, które sceptycznie podchodzą do naturalnych metod poprawy wyglądu biustu,      gwarantuje efekt „wow”, błyskawiczna, dyskretna wysyłka,           90-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy w przypadku niezadowolenia. Czy będziesz zadowolona z ProBreast Plus? Tak, jeśli: chciałabyś mieć większe piersi,poszukujesz bezpiecznej metody poprawy wyglądu biustu,pragniesz ujędrnić swój biust,           zależy Ci na szybkich efektach, widocznych po kilku tygodniach stosowania,    chcesz działać kompleksowo. Sposób użycia Suplement diety: 2 kapsułki dziennie - najlepiej jedna rano (przed śniadaniem) i jedna w południe (przed obiadem). Należy popić wodą. Krem: 2 razy dziennie (rano i wieczorem) rozprowadź niewielką ilość kremu na piersiach i wmasuj okrężnymi ******* aż do okolic ramion. Krem ma delikatną konsystencję, szybko się wchłania, a jego aplikacja jest bardzo wygodna. Link do sklepu z orginalnym produktem ProBreast Plus http://nplink.net/Iy8XUNH5