Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia19950105

Pierwszy raz u dziewczyny

Polecane posty

Gość madzia19950105

Hej wszystkim, zdecydowałam się na swój pierwszy raz jednak jest mały problem, nie mam partnera i nie wiem kogo wybrać żeby było dobrze :) Zastanawiałam się do tej pory nad jakimś chłopakiem z internetu ale nie do końca mnie to przekonuje zwłaszcza że faceci traktują teraz kobiety bardzo przedmiotowo, nawet w związkach :( Przyszedł mi do głowy inny pomysł otóż jedna z moich dobrych koleżanek chwaliła sobie strasznie seks ze swoim chłopakiem, jako jedyna bardzo miło wspominała swój pierwszy raz i zaprzeczała temu że to sam ból itd. Często słyszę że teraz faceci to tylko kilka minut a jak dojdą to na tym kończy się zabawa, zajmują się czymś innym i zostawiają swoją partnerkę nie patrząc na to czy też doszła czy nie... Chcą tylko sami sie zaspokoić i na nic innego nie patrzą... Natomiast chłopak tej mojej koleżanki był całkiem inny, miała seksu tyle ile chciała, zawsze był gotowy, czy to delikatnie czy ostrzej, poprzytulał jak kończyli pieszczoty, zwracał uwage na to czy jest mokra, czy nie boli itd. sami rozumiecie, nie jedna by tak chciała i sporo koleżanek jej zazdrościło... Wiem że rozstali się kilka miesięcy temu bo po prostu różnili się charakterami i chyba tylko ten udany seks ich przy sobie trzymał. Co sądzicie o tym żebym z nim poflirtowała i powiedziała mu z czasem czego chcę? Czy to dobry pomysł? :)

Gość gość
Weź mnie bo ja też uwielbiam anal

Gość gość
znajdź jakiegoś odpowiedzialnego kumpla co nie rozklepie wszystkim, że Cię bzykał... a najlepiej znajdź sobie chłopaka a nie pierwszego z brzegu do przepchania szukasz... bez sensu.

Gość gość
ja cie wybzykam jak chcesz

Gość gość
Możesz z nim spróbować, czemu nie.