Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Do zgwałconych czy wasi aktualni partnerzy mają z tego powodu pretensje?

Polecane posty

Gość gość
Więcej umiaru i taktu w zakładaniu tematów.

Gość gość
Jest różnica między gwałtem a gwałtem? Np. na ulicy zgwałcona rozumiem dramat, a gdy idzie do faceta do domu i razem siedzą piją winko a potem dochodzi do gwałtu na co liczyła idąc do domu obcego faceta? ??!!!

Gość gość
to fakt ze nierówny.

Gość gość
gość dziś dokładnie szczerze, zostałam zgwałcona jak miałam 16 lat. potem też dwukrotnie byłam ofiarą molestowania. ile szukałam w sobie winy... dopiero teraz, jako dorosła kobieta widzę, moja wina była taka - jestem ładną dziewczyną. zboczeńcy się ślinią. nie masz pojęcia, jaka to trauma, jak może zniszczyć człowieka... ja dziękuję Bogu, że wyszłam na prostą, że nie wpadłam w nałogi, że poukładałam sobie życie. dla ciebie to śmieszne? mój partner, kiedy juz po latach zdobyłam się na odwagę, żeby z kimś spróbować wejść w związek, był wyrozumiały na początku... ale Ciebie tak naprawdę to chyba i tak nie interesuje?

Gość gość
dodam, że przez lata wpadałam w paranoję, kiedy zostawałam sam na sam z mężczyzną (np. w windzie) - trzęsłam się, nie mogłam powstrzymać płaczu, nie mogłam złapać oddechu. lata terapii, żeby coś takiego naprostować. ale autora to śmieszy.

Gość gość
Inacessible najlepsze ze on ma 40 pare lat

Gość gość
Ja bym znalazł i odciął przyrodzenie oprawcy albo go zabil a nie był zły na Bogu ducha winna kobietę, jeszcze w dodatku kobietę która kocham

Gość gość
01:16 Biedactwo. Mam nadzieję że tego ch*ja ukarano :(

Gość gość
Żyć z kobietą po gwałcie to niezłe wyzwanie dla faceta. Jeśli jej nie kochasz nie wytrzymasz tego.

Gość gość
gość dziś 'dziękuję' za protekcjonalny ton. nie, nie ukarano żadnego z tych trzech chujow. polskie prawo, polska mentalność. dlatego ja nie wracam (mieszkam w panstwie zach. europy od paru lat).

Czarny Księżycku, tygryskowi bardzo przykro, że zakładasz takie niemiłe tematy:( przez wzgląd na naszą świeżą, tygrysią przyjaźń przestań łobuzować 🌻

Gość gość
1:45 Los im odpłaci, mam nadzieję że się pozbierasz

Gość gość
gość dziś ja juz sie pozbieralam, to stare dzieje. ale dziekuje :)

Co za brednie:P.Coś sobie uroiliście:P. " gość dziś Więcej umiaru i taktu w zakładaniu tematów. " Ja tylko chciałem pokazać ze jestem sympatyczny a tu takie bzdurne nadinterpretacje:P. "nie masz pojęcia, jaka to trauma, jak może zniszczyć człowieka... ja dziękuję Bogu, że wyszłam na prostą, że nie wpadłam w nałogi, że poukładałam sobie życie." Po 1 bóg pisze się z małej litery ,po 2 gwałt czy nie był zrozumiałym przesłaniem tego ze żaden dobry wszechmogący bóg nie istnieje:P.No i po co piszesz o traumie skoro mój temat jest o mojej tolerancji:P. "gość dziś dodam, że przez lata wpadałam w paranoję, kiedy zostawałam sam na sam z mężczyzną (np. w windzie) - trzęsłam się, nie mogłam powstrzymać płaczu, nie mogłam złapać oddechu. lata terapii, żeby coś takiego naprostować. ale autora to śmieszy. " Co za brednie:P. "gość dziś Ja bym znalazł i odciął przyrodzenie oprawcy albo go zabil a nie był zły na Bogu ducha winna kobietę, jeszcze w dodatku kobietę która kocham " A z alfonsami co byś zrobił-często oni są znacznie gorsi:O? "dla ciebie to śmieszne? mój partner, kiedy juz po latach zdobyłam się na odwagę, żeby z kimś spróbować wejść w związek, był wyrozumiały na początku... ale Ciebie tak naprawdę to chyba i tak nie interesuje? " Ja pisałem w temacie o czymś innym wiec do tego nie nawiązuj:P. " gość dziś Żyć z kobietą po gwałcie to niezłe wyzwanie dla faceta. Jeśli jej nie kochasz nie wytrzymasz tego. " Nie wiem jakie wyzwanie.Ja napisałem że bym nie miał pretensji z tego powodu:P.Natomiast co innego z marudzeniem:O.Albo by musiał o na mnie jej zależeć albo bym nie był z taką:O.Bardzo nie gustuję w księżniczkach na ziarnku grochu:O. " gość dziś 'dziękuję' za protekcjonalny ton. nie, nie ukarano żadnego z tych trzech ch*jow. polskie prawo, polska mentalność. dlatego ja nie wracam (mieszkam w panstwie zach. europy od paru lat). " Ktoś tu nie wie co pisze:P.A gwałty dzikusów w Niemczech to co:P? brokeninside87 dziś Czarny Księżycku, tygryskowi bardzo przykro, że zakładasz takie niemiłe tematysmutas.gif przez wzgląd na naszą świeżą, tygrysią przyjaźń przestań łobuzować kwiatek.gif " Co za bzdury:P.Własnie temat jest miły bo pokazałem jaki tolerancyjny jestem:classic_cool:.Ale widać powinnaś zacząć używać rozumku i zrozumieć że to co pisze oznacza dokładnie to co pisze i nic więcej a nie że się śmieję czy co:O.No i sama proponowałaś więc nie marudź:P. Więc radzę odnosić się do tego co napisałem a nie jakichś bzdurnych nadinterpretacji i robić ze słonia Słońce:P.A w sądzie byście mogli zostać ukarani za gadanie od rzeczy:P. I najważniejsze w tym temacie-swoją chorą wyobraźnię ci co pisali głupoty niech zaczną używać w celu bardziej przydatnym np. do wymyślania bajek jak robił Andersen:D.To by była z tego jakaś korzyść:D.