Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Swiezaki z biedronki

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy u was też nie ma swiezakow w biedronce? Jeśli u was są to w których biedronkach i w jakim mieście

Gość gość
Masakra :o

Gość gość
ech te problemy patol... :o zabrakło świeżaków w biedrze. Jak teraz żyć??!! :O :O

Gość gość
makabra. zapytaj kasjerek czy nie nie odsprzedadza bo one biorą naklejki od klientów co nie biorą i biorą sobie te zabawki dla siebie po kilka kilkanaście. wiem na 100%

Gość gość
stwierdzam, że matki p****ało. to są zwykłe pluszaki, w sklepie nie wydasz za to więcej niż 40 zł, za to matki-wariatki zachowują się jak porąbane ucząc pociechy, jak należy ganiać za niepotrzebnym badziewiem, bo "za darmo". Puknij się jedna z drugą, już rzygam od rozmów kretynek z pracy o tym jakich świeżaków im brakuje.

Gość gość
Biedronki czekaja na dostawy bo swiezaki ida z chin domowiony naklad. Jak ktis ma naklejki to musi isc do obslugi biedronki i one juz wiedza co maa robic bo maja zapisywac dane. a nawiazujac do swiezakow fajne pluszaki ale nie dawajcie dzieciom ich do lozka zeby z nimi nie spaly! To nie zart a tylko dobra rada matki !

Gość gość
Biedronki czekaja na dostawy bo swiezaki ida z chin domowiony naklad. Jak ktis ma naklejki to musi isc do obslugi biedronki i one juz wiedza co maa robic bo maja zapisywac dane. a nawiazujac do swiezakow fajne pluszaki ale nie dawajcie dzieciom ich do lozka zeby z nimi nie spaly! To nie zart a tylko dobra rada matki !

Gość gość
Już mam dosyć tej promocji. Ile razy bym nie poszła do Biedronki zawsze te same pytanie: zbiera pani naklejki itd.

Gość gość
Kiedy będą swiezaki, mamy uzbierane naklejki ma jabłuszko

Gość gość
Kto tez zbiera?

Mi kumpel z pracy zaproponował, że da mi kody na komplet... Nie zbieram zbędnych rzeczy. A może powinienem wziąć dla dzieci koleżanki?

Gość gość
Napewno dzieci by się ucieszyly

Gość gość
A jak nie chcesz to daj mi

Gość gość
truskaweczek nie ma we Wrocławiu to ciotka z gdyni zadzwoniła , że w Gdyni są to ja dzieciaki w pociąg i do Gdyni po te ruskaweczki. przy okazji zakupy sobie w gdyni w biedronce zrobiłam

Gość gość
Wkurzajace są te co siedzą na kasie tylko czekają na to żeby ktoś nie brał naklejek bo więcej dla nich zostanie a później jedna z drugą sprzedaje całe ruloniki naklejek albo maskotki, a teraz ludzie nie mogą dzieciom naklejek wymienić

Gość gość
22.44 byłaś świadkiem? złapałaś za rękę? to zgloś to kierownictwu! a nie paszkwile piszesz w necie.

Gość gość
mam poważne podejrzenia! postaram się by prokuratura się tym zajęła a może nawet komisja słedcza sejmowa powstała by wyjaśnić brak swieżaków!

Gość gość
Przecież to wiadome nikt nie musi złapać za rękę skąd niby by było tyle naklejek i pluszakow na sprzedaż w internecie

Gość gość
polaczki bizmesa ukrecili. chinskie toksyczne gowno zagrazajace zdrowiu dzieci za zakupy na 7000 zl. nie kochacie swoich dzieci? by pojsc do sklepu i im kupic dobrego pluszaka nawet za 100 zl

Gość gość
No przecież kasjerki nie muszą czychać na naklejki po klientach. Wystarczy że wezmą sobie kilka ruloników takich naklejek. Mają do nich dostęp,nikt tego nie kontroluje. Wiem bo pracowałam na kasie w Tesco i tam też były jakieś naklejki,nie wiedziałam do czego to i dawałam ludziom tyle ile chcieli, po 20-30 sztuk. Nikt mi nie zrobił o to rabanu że sie rozporządzam naklejkami :D

Gość gość
Skąd to wiesz ze toksyczne gdyby coś było z tymi pluszaki nie tak było by o tym głośno w telewizji mediach żeby nie kupować dzieciom, że ktoś po nich dostał wysypki to równie dobrze mógłby dostać po czymś innym, znam dzieci które się nimi bawią a nawet z nimi śpią i nic im nie jest

Gość gość
czy ludzie wyjda na ulice ? brak swieżaków doprowadzi do masowych protestów i demonstracji KOD

Gość gość
To tylko głupie pluszaki, które zbierają kurz, bakterie, zarazki i grzyby

Gość gość
U mnie w biedronce co jakiś czas zucane jest parę świeżakow rano, dziś było parę sztuk truskawek

Gość gość
Ale i tak nie którzy robią zakupy potrzebne do domu, takie jak np ja pampersy, chusteczki dla dziecka i takie tam to czemu by nie zbierać naklejek na maskotkę dla dziecka by sprawić mu radość

Gość gość
Moja sąsiadka która ma kupę kasy poszła z 8 letnim dzieckiem do biedronki i kazała mu prosic ludzi żeby dali naklejki jeśli nie zbierają. To jest dopiero patola

Gość gość
By się wstydziła, kupiła by dziecku a nie każe dziecku zbierać od innych