Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydkie dzieci

Polecane posty

Gość gość

czy wasze dzieci po urodzeniu były brzydkie ? żyjemy w dobie facebooka , wszyscy wrzucają zdjęcia swoich dzieci , ja rozumiem że tuż po narodzinach dziecko jest poobcierane i opuchnięte , ale większość z nich poźniej również jest brzydka , co czujecie mając brzydkie dziecko ?

Gość gość
zapytaj swojej mamy :)

Gość Jedynaczka1
Nie zadawaj idiotycznego pytania.DLA KAŻDEJ MAMY JEJ DZIECKO JEST ŚLICZNE! Szkoda że tego nie wiesz.

Gość gość
Mój teść zawsze się naśmiewal z rudych, mowil ze rude to wredne ze nie maja duszy itp. Któregoś dnia dowiedział sie ze jego córka jest w ciąży, cieszył sie ze zostanie dziadkiem i 9 miesięcy później urodziła mu się wnuczka. Oczywiście byla ruda. Jaki z tego morał?

Gość gość
Moja corka po urodzeniu była sliczna, a synek szkaradny. Myslałam, ze mam pecha, ale jak popatrzyłam na inne noworodki, zobaczyłam, ze wiekszosc chłopcow jest duzo brzydsza niz dziewczynki. Przez pierwsze miesiace byl naprawde bardzo brzydki,martwilo mnie to trochę, ale potem zrobil sie bardzo ładny. Dzieci sie zmianiają.

Gość gość
Dla każdej matki dziecko jest zawsze piękne. Ja może nie jestem biologiczną matką dziecka które wychowuje i otaczam miłością. Moja córka ma 8 lat i jest wesołą pogodną czarnooką dziewczynką :-) jest mulatką ale nie przeszkadza mi to dla mnie nie liczy się kolor skóry pochodzenie itp. Liczy się to co 2 osoba ma w sercu. Każde dziecko jest ładne.

Gość gość
Nie kazde . Corka mojej znajomej lat 9 ma strasznie szpiczasta wysunieta brode i okragle wylupiaste oczy

Gość gość
Nie kazde dziecko jest ladne. Mojej znajomej corka ma nochal wielki jak u baby jagi, brak kompletnie ust i skosne oczy jak u chinczyka do tego wielka glowe z wysokim czolem. Jest brzydka ma 2 lata i watpie ze wyladnieje no bo nos, usta, i oczy jej sie nie zmienia. Jest do tego stopnia brzydka ze pytaja moja kumpele czy to chlopiec mimo ze ubrana jest mala w rozowe stroje.

Gość gość
Ja mam brzydka coreczke ale jest bardzo wesola i slodka. Ale buzie ma naprawde smieszna jak jakis elf albo krasnal

Gość gość
ja u swoich dzieci widziałam, że piękne nie są córka była mega brzydka za noworodka/niemowlaka no cóż, zdarza się - my z mężem jesteśmy całkiem sensowni z wyglądu, ale no maluch był po prostu brzydki. Teraz córa ma 6 lat i jest jedną z najładniejszych dziewczynek w swojej przedszkolnej grupie. Szczuplutka, regularne rysy twarzy, nie ma nic do czego można by się przyczepić. Co będzie dalej, tego nie wiem :P Synek był ładniejszy niż ona za noworodka/niemowlaka, ale nadal bez szału. A teraz jako kilkulatek wygląda naprawdę dobrze - też regularne rysy twarzy itd. Także mnie w sumie nie przekonuje ten tekst, że dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze. Ja od początku widziałam czy są ładni czy nie. I nie widziałam powodu by się nad ich urodą zachwycać :P ale też fakt, że mnóstwo ludzi wrzuca te swoje noworodki/niemowlaki na fb i patrzeć na nich nie można. Zdecydowana większość jest po prostu brzydka. Wyjątki wyglądają jak dzieci z reklamy. I nigdy nie komplementują takich dzieci, jeżeli według mnie są brzydkie. Czyli w sumie nie komentuję urody, bo kłamać nie mam zamiaru. Chociaż prawdy też nie mówię, a często przez myśl mi przechodzi, łoooo matko, jaki brzydal :P

Gość gość
Najlepsze sa te kometarze o jakia ladna/ jaki przystojniak pod zdjeciem na ktorym widnieje maly troll. No ja pieprze czy ludzie se slepi czy cyniczni bo po prostu te kometarze sa zenujace.

Gość gość
Najbrzydsze dzieci to takie kiedy twarz ma starego a cialko niemowlaka. Mam znajoma ktorej corka wyglada smiesznie jak elf duze oczy nos uchaaale i wychudzona ale jest sympatyczna taka bardzo mila

Gość gość
Wg mnie autorko po zadanym przez ciebie pytaniu jeśli którakolwiek kafeteriuszka urodziła brzydkie dziecko to nigdy tego nie napisze z tego względu że to część jej samej i żeby chronić jego dobra. Natomiast jeśli urodziła ładne dziecko i to napisze to i tak jej nie uwierzysz. Żeby stwierdzić kto faktycznie miał ładne dziecko to by trzeba było ułożyć w rzędzie te dzieci i musiałyby się na temat ich urody wypowiedzieć osoby trzecie ale z drugiej strony czy to by było w porządku urządzać taki konkurs ?

Gość gość
Ale chyba sa takie konkursy miss toddler czy cos :D Przeciez większość ludzi jest przecietna to sila rzeczy wiekszosc dzieci nie może byc piekna.

Gość gość
Wszystkie małe dzieci są brzydkie, niektóre robią się ładne później, ale do roku czasu wszystkie to brzydale i mówi to mama 2 dzieci.

Gość gość
Z obserwacji mojej rodziny wiem, że bardziej nam się podobają te dzieci, z którymi jesteśmy spokrewnieni. Mam w rodzinie od swojej strony i od strony narzeczonego dwójkę małych chłopców i jemu się bardziej podoba jego bratanek, a mi mój siostrzeniec. Ot, biologia. Ale pragnę zaznaczyć, że to obserwacja bardzo małej grupy, bez grupy kontrolnej i naukowo nie ma żadnego znaczenia ;)

Gość gość
jakie wy puste jestescie:o matki brak mi słow

Gość gość
Ale co zlego jest w myśleniu ze ktos jest brzydki? Przeciez ich nie ukrywaja, nie gnebia, wrecz odwrotnie - większość ludzi pokazuje z radością zdjęcia potomstwa, bez wzgledu na jego wyglad. Za to popatrz na foty wendzikowskiej (pseudodziennikara taka, kiedys weszlam na jej instagrama), pelno zdjec dziecka i kazde bez twarzy, od tylu, z zaslonieta twarza itp z ochrona prywatnosci to nie ma zwiazku bo do gazety sprzedala foty. Ale dzieciak ma zeza to go ukrywa, dużo ludzi to zauwazylo. To jest puste a nie sama świadomość faktow.

Gość gość
gość dziś Najlepsze sa te kometarze o jakia ladna/ jaki przystojniak pod zdjeciem na ktorym widnieje maly troll. No ja pieprze czy ludzie se slepi czy cyniczni bo po prostu te kometarze sa zenujace. XXX Dokladnie!!!

Gość gość
tak naprawde to mało dzieci jest ślicznych,większosć jest zwyczajnie brzydka,ale wiadomo że rodzic to widzi inaczej i dla nego dziecko jest naj naj,mnie to nie dziw. Natomast za nc nie moge pojac tych fot na fb zaaz po urodzenu,wtedy absolutnie kazde dzecko jest ochydne.

Gość gość
ja mam takiego małego trolla :) ale malutka jest bardzo pogodna i ma rozbrajający uśmiech, z resztą jej uroda też jest rozbrajająca, miniaturowy zadarty nosek, oczka jak guziki, lekko odstające uszy, pociągła twarz. do reklamy się nie nadaje, ale jest małym słodziakiem :) ciekawe jak będzie wyglądać kiedy będzie dorosła! ja w sumie też urodę mam poniżej przeciętnej, a mam świetnego męża, przystojnego z resztą i ogólnie jestem szczęśliwa :)

Gość gość7913
Jesteś tempom babą. Nic nie musisz wstawiać na fb. Albo tylko wybrane zdjęcia. Myśl o dziecku, a nie, żeby na fb zdjęcie wstawić. Polecam zakup oryginalnych i modnych, sportowych butów Adidas na http://adidas-buty.pl/ :d :*

Gość gość
gość dziś To prawda. A Anglicy to chyba najbrzydszy naród europejski. Kobiety są w większości brzydkie, faceci totalnie paskudni, więc i ich dzieci nie grzeszą urodą.

Moim zdaniem każde dziecko jest na swój sposób ładne i powinno być kochane przez swoich rodziców

Gość gość
Ble ble ble, jasne, że każde jest dla swoich rodziców i dziadków najpiękniejsze. Mojej córki koleżanka z klasy (10 lat) jest tak brzydka, niekształtna i w ogóle pozbawiona jakiejkolwiek urody, że aż przykro patrzeć. Nawet fajna nie jest. Żeby jeszcze mądra była, ale na tym polu też natura zawiodła. Masakra nie dziecko. Brzydka jako dziecko w przyszłości będzie maszkarą.

Gość gość
Gosciu powyzej czasemi te brzydkie kaczatka wyrastaja na pieknych doroslych a ladne dzieci z wiekiem brzydna.

Gość gość
miss toddler to jest cyrkowe przedstawienie a nie konkurs a poza tym nie dotyczy niemowląt

Gość gość
Znajoma mamy od początku mówiła, że jej syn jest brzydki. I nie wyrósł na przystojniaka, tylko dalej jest brzydki. Za to jest dusza towarzystwa i ma bardzo ładna żonę. W moim domu mieszka dwójka ślicznych dzieci, szczególnie młodsza dziewczynka. Ich ojciec jest przeciętny, ale mama to jedna z najpiękniejszych kobiet, jakie widziałam. Nie wierzę, że te dzieci zrobią się brzydkie.

Gość gość
12:37 Widocznie twoja zgnilizna emocjonalna poszła jej w wygląd

Gość gość
heh jako noworodek był pupilem neonatologii, był normalnie śliczny, urodzony przez cc, bez otarć, śladów, krost i bóg wie czego, do tego miał żółtaczkę i wyglądał jak opalony, okrąglutki , nie pulchny czy opuchnięty, z czarnymi włosami nasza prowadząca mówiła na niego., ze jest prześliczny, pielęgniarki też obecnie ma 7 lat i koledzy męża twierdzą, ze z takim synem mogą "na panienki jeździć", bo jest niezłym wabikiem a jest blondynkiem o czarnych oczach, wysoki i szczupły jak na swój wiek, włosy ma nie na jeża jak wszyscy tylko fajna fryza, zgrabna głowa do tego młodszy syn z kolei jest czarny i zielone oczy, jako noworodek nazwali go kudłaty, bo miał strasznie długie i czarne włosy, z uroda był normalny teraz też normalny, ma 3 lata, bardziej pod dziewczynkę, bo ma włosy czarne do ramion