Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydkie dzieci

Polecane posty

Gość gość
ale pustaki maja temat na czasie :D a moze by tak lepiej sporzec w lustro i zobaczyc w nim prawdziwego smoka? i od razu uprzedzam zlosliwe docinki wszechwiedzacych polmozgow- dzieci nie mam, mam meza i kota. nie chce byc podla ale kiedy przyjda prawdziwe problemy typu podejrzenie raka to skoncza sie debilne tematy i pustka ze lba szybko wywietrzeje. znam historie z wlasnej i osobistej autopsji wiec przestrzegam

Gość gość
Światem rządzą pieniądze i lans , nie boicie sie o dzieci ? Ze będą nie lubiane i wyzywane bo są brzydkie? O to mi chodziło

Gość gość
Teraz jak ktoś nie jest fit i nie ma 5 kilo tapety na twarzy nie jest fajny ..

Gość gość
To ja Wam powiem ze sama bylam brzydka. Jak patrze na moje zdjecia, szczegolnie z okresu szkoly podstawowej to masakra, doslownie. Blada, piegowata, ulizane wlosy, brzydki nos, pyzata twarz, do tego w okolo IV kl SP przytylam. Jak patrze na zdjecia klasowe to bylam w samej koncowce jezeli o urode chodzi:-( bardzo zakompleksiona bylam i tym trudniej bylo mi uwierzyc w coraz wieksze zainteresowanie plci przeciwnej w okresie szkoly sredniej. A powodzenie mialam naprawde duze, w szkole, potem w pracy. Faceci potrafili na ulicy mnie zaczepil. A nawet bedac na wakacjach zostalam zaczepiona przez jakiegos goscia, ktory mi dal wizytowke swojej agencji. Wyroslam z dodatkowych kg, twarz mi sie zmienila. Tak ze nigdy nic nie wiadomo. Tylko ze w dziecinstwie tyle razy slyszalam ze jestem brzydka, ze kompleksy juz na cale zycie mi zostaly. I mimo ze wszyscy w okol mnie komplementowali to ja nigdy nie czulam sie atrakcyjna. :-(

Gość gość
Czasami mam wrazenie,ze te wszystkie zdjecia dzieci na fb to rodzice wstawiaja tylko po to aby kazdy zachwycal sie nim i lajkowal jak szalony.Coz...Trzeba czyms w zyciu dowartosciowac sie.Tylko pytanie,na ile komentarze innych osob sa szczere?Ogladanie poraz dziesiaty, w tym samym miesiacu fotki ,tego samego dziecka raczej nie jest pasjonujace.Moze i czepiam sie w tej chwili,ale juz lepiej aby rodzic zajal sie tym swoim dzieckiem zamiast przesiadywac bez przerwy na fb i wrzucac dziesiatki zdjec swojej pociechy.Niektorzy to naprawde uprawiaja taki lans na dziecku.