Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co to może być?

Polecane posty

Gość gość

Otóż mija 38 dni od zbliżenia z moim chłopakiem... nie było stosunku (nigdy nie współżyłam), wytrysku tylko dotykałam członka mojego partnera, był wilgotny, a następnie boje się, że mogłam przenieść plemniki na swojej ręce kiedy korzystałam z toalety. Mogły to być moje dni płodne lub okolice nich. Oczywiście dotykałam w między czasie jakiś tam przedmiotów i no nie było wytrysku, tylko ten wilgotny członek. Zrobiłam 7 (!) testów z porannego moczu - wszystkie negatywne. 10, 14, 16, 19, 21 i 28,30, 34 i 37 dni po tym zbliżeniu.Po tym zdarzeniu dostałam w terminie miesiączki/krwawienia (różniło się od moich zwyczajnych okresów, dlatego bardzo się zaniepokoiłam... dwa dni dosyć obfite, dwa bardzo skąpe i trwała tylko 4 dni, a zazwyczaj 5). Jeden test był robiony przed "okresem", reszta już po. Naczytałam się niestety o jakimś krwawieniu implantacyjnym i mam mętlik w głowie. Jednak skoro po tym krwawieniu/miesiączce wszystkie testy wychodzą negatywnie, wie to był okres i ogółem mogę wykluczyć ciąże? Jeśli w ogóle mogłam ją brać pod uwagę w takiej sytuacji? Czy w takiej sytuacji ogółem są jakieś możliwości na ciąże . Zawsze okres przychodził gdzieś tak w 22/23 dni cyklu, teraz już jest 28, a okresu brak, w dodatku boli mnie dziwnie podbrzusze, może nie, ze boli, ale tak jakbym czula raz coś po prawej stronie, po lewej, z pochwy czasami wydziela się wydzielina, coś al'a biała. Co mam robić? Robiła wczoraj test, czyli już 38 (!) dni od tego zajścia i negatywny, czy może to być przez stres? Nie wiem co mam robić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować