Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesknie strasznie

Polecane posty

Gość gość

Tak tęsknie za Tobą, za rozmowami, przytulaniem, seksem. Za zwyczajnym byciem razem. Wiem, że powinnam odejść, jak powiedziałam Ci w poniedzialek, że to koniec to tak myślałam, ale teraz tak strasznie tęsknię. Wiem, że Ty też, widzę jaki jesteś przybity. Pamiętaj niezależnie co się stanie ZAWSZE będę Cię kochać :(.

Gość gość
walnięta w czambuł jesteś

Gość gość
Brednie dziecko

Gość gość
Ile płaca za te tematy?

Gość gość
Nie brednie, i dawno juz dzieckiem nie jestem. Co więcej, obydwoje jesteśmy w związkach, i dlatego to wszystko nie ma sensu :(.

Gość gość
Dzieciaku co ty wiesz o milosci

Gość gość
Gdybyście sie prawdziwie kochali to odeszlibycie od swoich partnerów i bylibyście razem. A tak to takie pierd.. o niczym i życie mrzonkami. Daj sobie siana i nie wkręcam do głowy bzdur!!

Gość gość
Tysiące przegadanych godzin, cudowny namiętny seks, on jest dla mnie stworzony, a ja dla niego. Tyle lat czekałam na kogoś takiego. Jest miłością mojego życia. Taka szkoda, że poznaliśmy się jak miałam dzieci i on miał dzieci. Nie da się tego poukładać bez rozwalenia im życia. Dlatego postanowiłam to skończyć i tak mi ciężko z tym. Wiem że myślisz teraz o mnie, ja też myślę i zawsze będę.

Gość Jaśminìówka
Miłość to ?Piszesz jak szczeniara,nie kochasz i on Cię nie kocha.Miłośc przezwycięży przeciwności.W Twoim przypadku jest to chęć myślenia, że to miłość.

Gość gość
Chyba ktoś tu pomylił pożądanie, namiętność, ekscytację z czymś głębszym. To że się za kimś tęskni nie oznacza od razu miłości.

Gość gość
Dla mnie milosc, nikogo tak nie kochalam. Martwie sie o niego, tesknie codziennie od kilku lat. Gdyby to było zauroczenie to juz dawno byłoby po. A trwa to nadal, tylko nie możemy pójść dalej :(.

Gość Jaśminìówka
Taaak i z miłości go zostawiłas .Dojrzałości Ci brak.Jak się kogos kocha to się chce z nim byc a nie rzucać.

Gość gość
Można powiedzieć że z miłości go zostawiłam. Męczy nas to że nie możemy nyć razem, więc lepiej to przerwać chyba. Tylko że już dziś nie jestem tego taka pewna :(.

Gość gość
22:26 Powiedz to żonom alkoholików, narkomanów i przestępców.

Gość Jaśminiówka
22:34 nie bądź taki mądry !

Gość gość
To sobie tęsknij w swoim wnętrzu i nie męcz innych na zewnątrz swoją tęsknotą. Jest takie powiedzenie cierp ciało jak chciało. Durny temat jak i jego autorka. Bez komentarza.