Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczerze: czy od mm podawanego raz na dobę runie mi laktacja?

Polecane posty

Gość gość

chcę zacząć go przyzwyczajać do karmienia mieszanego, bo odciąganie idzie źle, a gdzieś wyjść z męzwem w koncu chcemy

Gość gość
Nie runie Ci laktacja. Jak dasz dziecku raz dziennie mleko to nic sie nie stanie.

Gość gość
no ale ponoć już od jednego wprowadzenia mm maleje ilość wytwarzanego w piersiach pokarmu :(

Gość gość
Różnie moze być, ja karmilam cały czas piersią tylko i wyłącznie, po 6 miesiącu jadło tez inne rzeczy ale łyżeczka, a jak wróciłam do pracy jak dziecko miało 8 miesięcy to jedno karmienie zostało zastąpione mm z butelki i w ciagu miesiąca w dzień juz o piersi nie mogło byc mowy, a po 2 miesiącach juz tez w nocy był bunt i karmienie z piersi zakończyliśmy. Nie ubolewam bo nie było traumy odstawienia, ale tylko piszę że różnie moze być z tą butelką.

Gość gość
No właśnie też słyszałam tego typu historie. Dlatego ja nie będę dawać mm, odciągnę to melko choćbym miała umrzeć przy tym laktatorze...

Gość gość
Ja od prawie początku podawałam córce mm na noc i nie miałam problemów z laktacją. Karmiłam piersią w dzień do 13m.ż. aż wróciłam do pracy :)

Gość gość
gość dziś xxx A jak było z odstawieniem butelki? Do kiedy mm?