Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ciągle przyciagam Skorpionow?

Polecane posty

Gość gość

Odkąd pamiętam przyciągałam do siebie Skorpionow. Zarówno kobiety jak i facetow.Może to przypadek , ale prędzej obstawiam że jakieś cechy charakteru.Macie pomysł? Może macie tak samo;p??

Gość gość
A ty jaki jestes znak autorko?

Gość gość
bykiem, mam wenus w skorpionie co objawia sie niespozyta energia seks. i erotomania, fetyszami. od 5 lat mam rowniez hemoroida ktory nie chce zejść ze mnie w VIII domu w skorpionie. trzyma sie szczypcami za moja d**e.

" inaccessible89 wczoraj Ja mam tak samo smiech.gif " Sam masz Wenus i Plutona w znaku skorpiona:P.To nic dziwnego:classic_cool:. gość dziś bykiem, mam wenus w skorpionie co objawia sie niespozyta energia seks. i erotomania, fetyszami. od 5 lat mam rowniez hemoroida ktory nie chce zejść ze mnie w VIII domu w skorpionie. trzyma sie szczypcami za moja d**e. " Niezła bajka:D.Słońce w znaku byka i Wenus w znaku skorpiona:D.

Gość gość
tak idioto jak wpiszesz w zagranicznych horoskopach dokładna datę i msc ur to wyskakuje Ci w jakich znakach masz układ planet w czasie w którym się narodziles. Wenus odpowiada za życie miłosne zatem jeśli w chwili narodzin mialam ja w Skorpionie to znaczy że moje podejście do miłości jest wypaczone itd. jest to mocno fizyczne erotyczne pojmowanie miłości, nie żadne wierszyki czy trzymanie się za rączki

Gość gość
haha dokładnie byk z wenus w skorpionie i może jeszcze merkury w skorpionie :D

Gość gość
wy się k****y nie znacie w ogóle na astrologii z tego co widzę. rozczaruje cię bo tylko Wenus mam w Skorpionie, kilka planet w koziorożcu. najbardziej cieszę się, że mam Merkury w wodniku, to mnie bardziej interesuje, you know searching for novelty, mind games :-)

Gość gość
Kłamczucho możesz być ewentualnie ze znaku Koziorożca z takim układem planet a na pewno nie Bykiem

Gość gość szariikkkk
Skorpion ma huja na plecach,kolo d**y...!od gory...hehe taka Prawda...wiec jajek ni ma... maly ptaszek,duza klatka...

Gość gość
Ponoć dla byka, skorpion to najlepsze połączenie na seks. I odwrotnie.

Gość gość
grzech przyciaga cierpienie a raczej trzeba za głupote płacic cierpieniem bo jak mozna wierzyc w te głupoty

Gość gość
dziś bzdura ! jestem spod skorpiona i moj ex byl skorpionem, caly czas byla wojna miedzy nami..

Gość tlusta_kociara
x no dobrze, pomylilam sie troche, bo w skorpionie nie mam wenus a Plutona ale to daje tak jak kojarzyłam

Gość tlusta_kociara
Pluto in Scorpio = Great sexual activity

Gość tlusta_kociara
z do tego 3 planety w Koziorozcu - da sie? da sie. i 2 w bliznietach - tu tez popelnilam blad, bo jednak moj Merkury (jak i Wenus) jest w bliznietach a nie w wodniku.

Gość gość
http://astro.cafeastrology.com/natal.php x znam dokladna godz swoich narodzin, msce. jak nie znasz to ponoc dajesz w czasie 00:00, nie wiem czy wtedy jakos inaczej ci wyjdzie wynik. przeczytalam wszystko co napisali no i zgadzaja sie bardzo dokladnie pewnie rzeczy, nawet oschłe kiepskie relacje z matka, wiec nie wiem jak oni to zrobili, ale dobrze to opisali/

inaccessible89 dziś Pisałem tylko, że mam ascendent w Skorpionie. No to chyba pokiełbasiłem z kimś innym ale nie do końca bo z Plutonem się zgadza:P.