Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marietta889

Erotyczna rozmowa tel. ze swoim mężczyzną, proszę o rady

Polecane posty

Gość Marietta889

Jestem ze swoim mężczyzną w związku na odległość od ok 3 mcy, dlatego też wiadomo że gdy nie jest na miejscu, to często rozmawiamy przez tel. On po alkoholu często mówi do mnie erotyczne rzeczy dot. mojego ciała, seksu itp. w sumie głównie tylko wtedy, gdy nie jest pod wpływem alkoholu tego tematu w ogóle nie ma. Ja nie potrafię o tym jakoś swobodnie z nim rozmawiać, nawet jak sama jestem pod wpływem % to po prostu jakoś się wstydzę, możliwe że to minie z czasem nie wiem... Pytania do was czy szybko rozmawialiście swobodnie o tym ze swoim mężczyzną? czy mężczyźni to lubią? czy to że on nawiązuje do tego własciwie tylko po alkoholu oznacza że tak normalnie też może się wstydzić? Nie wiem czy przez to że mam póki co blokadę że nie potrafię z nim fajnie o tym pogadać, odwzajemnić, czy nie wydam się niezainteresowana nim pod względem seksualnym, bo tak wcale nie jest...

Gość Marietta889
Bardzo proszę Was o rady

Gość gość
czy jesteście na odległość 3 miesiące, czy wczesniej mieliście siebie na codzień, ile czasu? Może po alkoholu jest odważniejszy, na trzezwo boi się Twojejreakcji na takie tematy. Współzyliście, jest między Wami intymna bliskość? Ciężko odpowiedźieć po informacjach tylko z pierwszego postu

Gość Marietta889
"czy jesteście na odległość 3 miesiące, czy wczesniej mieliście siebie na codzień, ile czasu? Może po alkoholu jest odważniejszy, na trzezwo boi się Twojejreakcji na takie tematy. Współzyliście, jest między Wami intymna bliskość? Ciężko odpowiedźieć po informacjach tylko z pierwszego postu" nie mieliśmy siebie na codzień, on przyjeżdża na 7 dni potem wyjeżdża na 3 tyg i tak cały czas, możliwe że boi się mojej reakcji, szybko doszłoby do pierwszego seksu ale nie byłam gotowa i mu o tym powiedziałam, jednak teraz mamy go już za sobą , na ten czas tylko nasz wspólny 1 raz , głupio mi po prostu że on po % potrafi nawiązać do tego tematu a ja nadal nie, wstydzę się , blokuję , mam wrażenie że cokolwiek powiem bedzie śmieszne i głupie :/

Gość Marietta889
chciałabym się przełamać ale nie potrafię, najśmieszniejsze jest to że to mój drugi partner, z poprzednim byłam 3 lata, ale słabo nam się układało jeśli chodzi o seks

Gość Marietta889
nikt? nic?