Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedynie ogladam dziewczyny na fejsie podziwiając każda

Polecane posty

Gość gość

tylko w grafice mogę mieć dziewczynę

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
No wiesz, " trochę za duży nos, yyyy jakaś dziwna " skreśla mnie u facetów

Gość gość
gość dziś ja tak nie komentuje

Gość gość
Może ty nie, ale większość

Gość gość
Co mnie obchodzi biust, tyłek, nos czy uszy? nie każdy jest idealny więc mi to nie przeszkadza jak kobieta ma duży nos w ogóle nie zwracam uwagi :)

Gość gość
Nie zwracasz uwagi na wady, ale niech zgadnę - tych brzydkich czy przeciętnych nie podziwiasz? :)

Gość gość
gość dziś podziwiam zazwyczaj przecietnę ładne też ale to nie tak często jak przecietne.

Gość gość
i nigdy nie jestem chamski do kobiet które nie są zbyt atrakcyjne zawsze jestem dla nich miły i sympatyczny :)

Gość gość
Myślę że takich nikt nie podziwia. Nie jestem autorem zaznaczam, lecz kobietą. Bądźmy szczerzy kazdy z nas zwraca uwagę na wygląd nawet ci którzy innych krytykują że na niego zwracają uwagę, tylko rzecz w tym żeby każdy w miarę obiektywnie siebie ocenił i szukał sobie ludzi na podobnym dobie poziomie atrakcyjności jeśli nie ma brania u tych na tym wyższym lub odpowiedniej bajery.

Gość gość
gość dziś przecietne podziwiam mają to coś :)

Gość gość
Problem w tym, że wy nawet jak nie jesteście zbyt atrakcyjne to chcecie jak największego ciacha z portalu hipokrytki :(

Gość gość
kobiety wy zwracacie uwagę tylko na wygląd i nic więcej

Gość gość
Nie gadaj. Ja sobie wzięłam faceta za męża takiego że wszyscy z mojego otoczenia się dziwili czemu z nim jestem.

Gość gość
Też kiedyś ktoś mnie nazwał pustą, więc chciałam udowodnić że tak nie jest. Byłam wtedy młoda jeszcze strasznie, ale na tyle głupia, żeby brać do siebie te zarzuty. Teraz wiem po latach że jednak nie warto NIE patrzeć na wygląd, ponieważ ci sami ludzie którzy tu cie wyzwą od pustaków w określonych, innych okolicznościach sami polecą na ładny wygląd albo skrytykują kogoś za brzydotę. Nie dajcie sobie nigdy wmówić że tak nie jest, bo to jest ściema bajer jak w reklamie. To jest kwestia czasu jak ten fałsz wyjdzie. Chłoptaś który nie dobiegł dobrze do 30-stki, który nigdy nie żył z kobietą dłużej niż 10 lat będzie ci piertolił ideały które jakby sie ożenił i spłodził dzieciaka to się rozsypią w mak. Ten sam koleś- brzydal jak już mu sprzedaż swoje najlepsze lata młodości, można by powiedzieć poświęcisz swoje życie, na końcu i tak pokaże swoje oblicze takie codzienne, mocno niefajne oblicze egoistycznego dupka, jak już sie stan zauroczenia wypali i pokaże że ma cię w dupie i na ulicy sie obejrzy się za 10 lat młodszą dupą! Na końcu się okaże że lepiej było się związać z jakimś przystojnym chujem bo jak już pokaże że jest chujem to będzie przynajmniej jeszcze na co popatrzeć, a tu ani popatrzeć ani żeby cię kochał ani żeby pogadał. Po latach zaznaczam, po latach, bo na wstępie to wiecie. Na wstępie to każdy bąka wstrzymuje żeby sie nie spierdzieć jak mu sie zachce.

Gość gość
Ja wzielam brzydkiego i biednego i okazal sie chamski prostacki ..oczywiscie na początku cacy miły zadbany itd..potem wyszlo jaki jest..a mialam lepszych ladniejszych bogatszych kandydatów..przez glupie stereotypy ze jak brzydki to bedzie dobry spieprzylam sobie wiele lat

Gość gość
Masz racje ze jak jestes z ladnym to pretest jak cos jestnie tak to - bo byl przystojny no I dzieci beda ladniejsza!!! A moj np. przecietny chlopak z kasy z LO to teraz po latach nawet dzieci nie chce!!! A jakbym wziela przystojniaka to napewno by dziecko chcial miec bo wie ze ma dobre geny podswiadomie!

Gość gość
No wlasnie, brzydcy faceci sami mi mowili, ze sie napalali czy ladna, jak np. moja kolezanka byla z jej facetem a on wzial jakiegos kolege a ona mnie. Pasztety to najgorsi kompleksiarze. Jak zobaczyli , ze mi to obojetne bo przyszlam towarzysko, i ze mam ich za pasztet, nawet nie chce ich dotknac, to wielkie oburzenie dlaczego jestem niedostepna skoro jestem 6-7/10 a nie 9-10/10 :D ludzie to numerki? :D Oni sami byli tragiczni, numeracji dla nich zabrakło. Przystojni sa zarozumiali, ale to brzydkie wcale nie jest lepsze, tak jak tu napisalam. Najgorszy typ faceta to podstarzaly brzydal około 30stki szukajacy nastolatki, taki to ma nasrane.

Gość gość
Swieta prawda kolezanko!!! Jak ja jednego nie chcialam na studiach to mi wypomnial je bylam zakonnica, zimna bez uczuc I glaskajaca kota pod wlos - sluchaj tak mi potrafil h. teraz ba fb napisac!! A dlaczego ano dlatego bo go nie chcialam a On nadal kawaler po 30 a ja dawno w malzenstwie

Gość gość
Swieta prawda kolezanko!!! Jak ja jednego nie chcialam na studiach to mi wypomnial ze bylam zakonnica, zimna, bez uczuc I glaskajaca kota pod wlos - sluchaj tak mi potrafil h. teraz ba fb napisac!! A dlaczego ano dlatego bo go nie chcialam a On nadal kawaler po 30 a ja dawno w malzenstwie. A on ceni swego dziewictwa jak niepodleglosci...tak mi napisal!!! I ze ja bylam jakas joanna de arct o to to juz kompletnie sie wkur...:(, bo na 3 roku juz bylam z moim facetem!!! No co za koles sie na mnie uwzial???

Gość gość
A ogladalyscie moze na yt goscia ktory uczy innych faci podrywu??? ;) haha to dopiero jest masakra!!! Uczy ich ze kazda kobieta im sie nalezy I wogole....ze na disco to moga kazda wyrwac na...sex I zeby od razu zaciagac do lozka:(. Jest taki jeden podrywaczyk na yt z malopolski;). Poszukajcie dziewczyny to bedziecie miec ubaw z jego filmikow ;)