Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhjkkffh89

Co sądzicie o debilach wypisujących latami te same teksty

Polecane posty

Gość gośćhhjkkffh89

Np o tym ze kobiety wolą bad boyów albo ze lecą na kasę albo ze sa szmatami czy królewnami z drewna?rozumiecie?takie same głupawe teorie i określenia przez iles tam lat w kółko macieju jakby sie zacięli

Gość gość
Pewnie mają jakieś zaburzenia.

Gość gość
Ja również i marzę o tym, aby wszyscy tacy ludzie wyzdrowieli.

Gość gość
Miało być: Ja również tak myślę (że mają jakieś zaburzenia) i marzę o tym, aby wszyscy tacy ludzie wyzdrowieli.

Gość gość
A ja myślę że pisanie na tym forum jest taką głupotą że żaden tekst nie może być uznany za debilny, no... chyba że przez Debila

Gość gość
Mylisz się. Wchodzi tu wiele osób z prawdziwymi problemami, potrzebujących prawdziwej pomocy. Głupotą jest pisanie głupot.

Gość gość
Wesoło jest. A ty jestes drętwa

Gość gość
Wchodzą tu głównie osoby dla zabicia czasu, kto pisałby tu o swoich problemach szczerze żeby zostać wyśmianym przezywanym i obrażanym, poczytaj kilka tematów

Gość gość
Wchodzą osoby z prawdziwymi problemami, którym można pomóc. Wspieralam taką osobę, przeszliśmy na priv, nadal do siebie piszemy i rozmawiamy przez tel. KKtoś, kto tu pisze dla zabawy, żyje oderwany od rzeczywistości i nie zna prawdziwych problemów , nigdy prawdziwie nie cierpiał. Ten, kto pisze to samo latami, ma jakąś obsesję, powinien się leczyć, bo życie mu ucieka.

Gość gość
Choroba psychiczna.

Gość gość
Sądzimy, że autorka tego posta sama jest debilką.

Gość gość
Tu przychodzi duzo takich osob. Najbardziej rozpoznawalne to: Namyslow, Model, Cipek (ten, co szuka cipki do minety - dzien w dzien zaklada watki i zadnej nie znalazl), Oblesny Janusz "Anal" (propaguje anal i pobija watki nawet sprzed paru lat na ten temat, gada sam ze soba), Emigrant (nienawidzi emigrantow, gada sam ze soba, ostatnio sie nie pojawia na szczescie). Nie wiem czy to sa normalne osoby.

Gość gość
Że są DEBILE.:)

Gość gość
Aaa, jeszcze Stolec. Jak sie dorwie do forum to sie porzygac mozna.

Gość gość
Jeszcze jest 36 letni otyły ''menager'' z zakolami szukający studentki z tipsami od 2 lat.

Gość gość
Administracjo zablokuj tego fanatyka Anala.

Gość gość
Debil to debil, choroba

Gość gość
My administracja nie bedziemy nic blokowac. Jak sie nie podoba fora ze dwora stad na wizaz.

Gość gość
Psychole nie lecza sie.

Gość gość
WY administracja pisząca z gościa ? Fora ze dwora to może KTOŚ zrobić Wam.

Gość gość
Jeden kretyn od anala niszczy cale forum! Piszcie maile do redakcji Kafeterii, niech cos z tym zrobia! Redakcja serwisu kobiecego Kafeteria.pl lifestyle@grupawp.pl

Gość gość
jest jeszcze kobieta ktora robi "kariere" , a jej nieudaczny maz nie chce miec dzieci. Kolejny temat to facet od dziewic i ten co chce aby baba mu w domu siedziala i rodzila dzieci. Agentura katolicka dziala pelna para- produkowac dzieci, wiecej i jeszcze wiecej... A tak szczerze to te jednostki maja placone za wpisy, to sie nazywa Urabianie spoleczenstwa, powtarzanie klamstw. Jest to zwykla agentura, dostrzegana w wersji light i hard na wielu forach. Zasmiecaja, sklocaja, odciagaja uwage od prawdziwych dyskusji. Fora sa swietnym nosnikiem informacji wykorzystywanym przez firmy, korporacje, instytucje, organizacje etc. Posmiejmy sie z tych nieudolnych klakierow :) nie ma sensu traktowac takich wpisow powaznie

Gość gość
Jestem katoliczką, ale nie działam w żadnej "agenturze", jak to ująłes/ujęłas. Nikogo nie namawiam na tym forum do posiadania dzieci, natomiast stale zachęcam do przestrzegania Dekalogu . I do szacunku wobec innych ludzi.

Gość gość
Psychole nie leczą sie !

Gość gość
wszyscy wierzacy należą do koscielnej agentury czy tylko ci co odważą sie głośno wyrazić swoje zdanie?

Gość gość
Psychoza