Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY MOGE BYC W CIĄŻY??

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mój problem polega na tym ze ostatniego dnia 7dniowej przerwy (niedziela) doszło do współżycia bez zabezp.W pon byłam u ginekologa i okazało się że muszę odstawić tabletki z powodu ciśnienia. Tak więc nie rozpoczęłam w pon.nowego opakowania.Czy teraz po odstawieniu powinnam od razu dostać okres?Pobolewaja mnie jajniki,głowa i dziś rano plecy ale może to już wytwór mojej wyobraźni przez stres..Kiedy mogę wykonać test jeśli nie znam daty miesiączki?

Gość gość
A w trakcie przerwy między opakowaniami nie miałaś krwawienia z odstawienia?

Gość gość
Krwawienie normalnie było od wtorku do soboty.Czy mam sie sugerować data krwawienia z odstawienia w sprawie kolejnej miesiączki?

Gość gość
Skoro nie rozpoczęłaś nowego opakowania to powtórnego krwawienia nie będzie a kiedy pojawi się okres to się okaże -organizm może od razu wrócić do normy a może też tak być że nie będzie okresu dłużej. Test najwcześniej za min.2 -3 tygodnie zrób.

Gość gość
Jest w ogóle możliwość zajścia w ciążę od razu po odstawieniu po roku brania?Zdania są podzielone na ten temat i już sama nie wiem co myśleć i na co sie nastawiac..

Gość gość
Ciąża? Napisz ! Zadzwoń! NETporadnia Telefon - Chat – Email Zaufania dla osób, które są w nieplanowanej ciąży. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl http://www.netporadnia.pl/ Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00 Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.