Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu mamy alergików

Polecane posty

Gość gość

Moja 3 latka ma atopowe zapalenie skóry , ostatnio bardzo się nasiliło , ma bardzo suchą skórę i bardzo się drapie jak to wygląda u waszych dzieci? czy mają też oprócz problemów ze skórą katary czy kaszel? co robicie żeby ulżyć dzieciom? Pomocy

Gość gość
Mój synek wyrósł z tego jak miał ok. roczku, ale ja sama muszę walczyć z łuszczącą się, swędzącą skórą. Najbardziej mi pomaga regularnie stosowanie emolientu do mycia + balsamu od kompletu. Różnych firm - ostatnio wchodzą na rynek coraz tańsze marki. Jak byłam w wieku Twojej córki, to takie swędzące, wkurzające strupy robiły mi się po mleku i przetworach (serach, jogurtach i maśle niestety też), ale wyrosłam z tego jakoś w podstawówce. Staram się też nie grzać za mocno w domu i nawilżać powietrze.

Gość Sylfukksa
U nas podobnie, ja niedawno odkryłam fajne mydełko natłuszczjące z dermedic linum emolient baby mam z tej serii tez emulsję do kąpieli i bardzo polecam stosowanie ich regularnie, pomagają!

Gość gość
ja mialam azs. Po wszystkich drogich kosmetykach bylo jeszcze gorzej. W koncu zaczelam jesc witamine d, kwasy omega. Zrobilam kuracje drozdzami probiotycznymi a potem zwyklymi probiotykami, przestalam sie tez ciagle myc i moge powiedziec ze jestem zdrowa.

Gość gość
zobaczcie sobie film "alergie wspolczenego swiata". wystarczy wpisac w google