Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orhanka2

Piperine Max opinie

Polecane posty

Gość orhanka2

Kto brał piperine max na szczupłą sylwetkę? Jakie efekty zauważyliście po stosowaniu?

Gość Anetka888
Stosowałam piperine max ale u mnie żadnych efektów. Schudłam 8 kg ale jak przeszłam na dietę Sandruni. Zmieniłam swoje odżywianie na zdrowsze, zaczęłam więcej się ruszać i efekty od razu widoczne :) https://dietasandruni.wordpress.com/

Gość gość
a ja bez ćwiczeń samymi tabletkami w miesiąc zrzuciłam 5 kg. Piperine max bardzo poprawia metabolizm, dlatego takie efekty da się szybko osiągnąć.

Gość k22s
Ja stosuję African Mango http://szczupla-kobieta.pl i jestem mega zadowolona bo dzięki niemu mój apetyt się zahamował a metabolizm przyśpieszył więc jak dla mnie rewelacja ale nie tylko suplement bo również dieta i ćwiczenia ;)

Gość adelaine2
Piperine jest dobre, bo nie ma po nim efektu jo jo jak to jest w przypadku innych tabletek. Tu waga schodzi dość szybko i efekt się utrzymuje.

Gość gość
Piperine max ma tylko 3 składniki piperina (Piperinum) - 20mg, pieprz cayenne (5000SHU) - 1550mg i chrom. im mniejszy skład tym lepiej, dlatego nie chcę innych.

Gość ivonnka
Mi zeszło na tych tabletkach 11 kg. Efekt póki co utrzymuje się już 5-ty miesiąc i mam nadzieję, że tak zostanie. Właściwie to mnie przekonało, bo wiele osób chwaliło, że po tym nie ma efektu jojo.

Gość mrolla
Efekt to przede wszystkim wszystkie spodnie za duze (na szczęście!). a na serio to gdyby nie piperine max, to już bym się chyba kulała a tak, to udalo sie doprowadzić ciało do porządku.

Gość gość
Jak dla mnie całkiem dobry środek, piperine max stosowałam ostatni miesiąc schudłam 6kilo , po świątecznym obżarstwie kupię sobie całą kurację,polecam

Gość dski28
Ja od 2 miesięcy stosuję African Mango http://szczupla-kobieta.pl i jak dla mnie to mega skuteczny suplement, bo zahamował mój apetyt na tyle,że nie podjadam już między posiłkami a wcześniej tylko się zakręciłam w kuchni i już coś przegryzałam a to nie dobrze, ale na szczęście mam to już za sobą i teraz cieszę się spadającymi kilogramami!

Gość gość
w takiej promocji, to chyba sobie na święta sprawię. :)

Gość gość
lepsze to niż diety. ja do diet się nie nadaję, bo i tak później wracam do dawnego odżywiania i razem z tym wraca dawna waga. ;) a z piperine max o tyle wygodnie że nie ma efektu jojo.

Gość gość
Biorę od początku grudnia - efekty są super do tego stopnia, że muszę kupić nowe spodnie, bo stare już ze mnie spadają i to po 1 miesiącu!! :)

Gość magillka
po tym, co przeczytałam o właściwościach piperyny, to w tym roku na nią stawiam. Zamówiłam póki co 3 opakowania piperine max, więc do wakacji styknie. :)

Gość gość
ja codziennie się waże jak bior Piperine i średnio raz na 1,5 tygodnia spadał mi kilogram przez pierwsze 3 miesiące. Potem były to ok 2 kg na miesiąc - chyba dlatego, że już mniej do zrzucania było.

Gość Anna2121
Piperine Max działa tak, że pobudza trawienie i hamuje tworzenie komórek tłuszczowych. u mnie takie połączenie zaskutkowało tak, że zrzuciłam nadprogramowe 9 kilogramów. Dla mnie to wielki sukces, bo wcześniej nic nie działało - nawet najcięższe diety.

Gość rusałka33
Ponoć piperyna jest super naturalnym wspomagaczem trawienia, więc w końcu się skusiłam i kupiłam piperine max :) co prawda biorę dopiero trochę ponad miesiąc, ale waga wskazuje 3 kilo mniej ;) mam nadzieję, że szybko się ociepli, wtedy planuję do ćwiczeń dołączyć bieganie

Gość Krysia39
U mnie okazał się nieskuteczny, podobnie jak Calominal, który brałam regularnie przez miesiąc. Totalny brak efektów, pomimo, że zaczęłam biegać.

Gość gość
mi tez piperyna max pomogła, jestem już po kuracji, całe szczęście nie mam efektu jo jo, bo tego obawiałam się najbardziej

Gość gość
a jaką kupiłaś piperynę? bo widziałam teraz maxa w trzech wersjach, ciekawa jestem jakie są efekty

Gość gość
Tak widziałam, wersje różnią się zawartością piperyny dzwoniłam i powiedzieli że teraz są wersje max pro i hot 20,30i40mg Podobno piperynę trzeba stosować zwiększając dawkę co miesiąc wtedy to ma sens, kupiłam tą 30 i zobaczę , miałam poprzednio max 20 i nawet spoko

Gość gość
ja od razu zaczęłam od hot, mój wynik to 6 kg