Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogromny dług chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Czesc, jestem załamana nie wiem co juz robic, mam 22 lata, z chlopakiem jestem juz prawie 2 lata... Problemy zaczely sie juz na poczatku zwiazku , zaczal miec problemy finansowe, problemy w pracy.. juz wtedy z samych chwilowek wychodzilo jakies 10 tysiecy, dlugi u znajomych, lecz dzis jestem doszczetnie zniszczona psychycznie... Wczoraj przyznal mi sie, ze przegral firmowe pieniadze w zakladach internetowych... drugie 10 tysiecy ... byl w takiej rozsypce , obiecal ze wszystko naprawi, bym tylko go nie zostawila...nigdy nie widzialam go w takim stanie ,po przemysleniu postanowilam go wspierać. Pojechal na rozmowe z kierownikiem , myslal pewnie ze uda sie to jakos polubownie zalatwic, rozlozyc na raty czy cokolwiek... o godzinie 11 otrzymalam telefon ze przywlaszczyl pieniadze firmy, wysokosc to 18 tysiecy zlotych... ja mu ufalam podpisalam weksel.... do tej pory nie wrocil do domu... zabrala go policja, juz wczesniej czesto obstawial mecze ale zeby doprowadzic do czegos takiego... jestem zrozpaczona... prosze niech ktoras powie ze byla w podobnej sytuacji bo strzelę sobie w łep... Co moze wytlumaczyc cos takiego, najgorsze co mozna zrobic 30 tysiecy dlugu, jeszcze zebym cokolwiek z tego miala ale kompletne zero, takie pieniadze wirtualnie prze·EBAC ....;( JESTEM zalamana..... pomocy

Gość gość
Jaki weksel podpisałaś?

To kara za zadawanie się z czubem:P.Gdybym miał więcej to może bym zgodził się na jakiś cyrograf:D.A co z tego podpisywania wynika w prawie czy lewie:O?

Gość gość
To jakis idiota . Masz teraz przesrane. Zarobic 30tys to moze nie jest dzy problem.ale odlozyc 30tys to juz jest problem.przeciez trzeba zyc i placic bierzace rachunki.zerwij z nim znajomosc.pojdz do prawnika jakiegos.

Jak można być tak naiwnym, żeby podpisać komuś weksel na 30 tysięcy, skoro jest się biedakiem?

Gość gość
Ten koles jest juz skonczony. Gorzej bylby gdyby dlug wynosil 300tys albo 3 mln.ale i tak dla takiego gląmba to kosmos.a jak zajdziesz w ciaze to co wtedy?dodatkowe koszta.

Gość gość
Problemem nie jest jego dług, problemem jest to, że jest złodziejem.

Gość gość
przeciez to jest marne prowo!

Gość gość
Jak to prawda to idz do prokuratury.

Gość gość
To dobry chlopak, tylko polecial strasznie, zalamal sie psychicznie, mam nadzieje ze mozna z tego jakos wyjsc.Pracowal jako przedstawiciel handlowy, mial samochod firmowy, gotowke firmy... Poręczylam za niego, podpis ksero dowodu, nie spodziewalam sie ze dojdzie do takiej sytuacji ze bedzie tak lekkomyslny, nie wiem czy to hazard mu tak glowe zrył ... 18 tysiecy przegranej kasy, nie swojej w dodatku, dziewczyna jest poreczycielem...nie pomyslal sobie chyba o mnie wcale ..

Gość gość
To nie bylo tak ze podpisalam cos na 30tys . Tylko poreczylam za niego w pracy, kazdy przedstawiciel handlowy musi takiego miec. To poreczenie ze niczego nie odwali bo to odpowiedzialnosc. 30 tys to ogolny dlug, chodzi o to ze jak mozna przegrac 18 tysiecy!!!!!!!