Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic? facet z netu

Polecane posty

Gość gość
17;01 Moze trudno ci uwierzyc w to co napisze ,ale nikogo nie zamierzam ustawiac, zmieniac, bo kazdy powinnien byc soba ,niewiem z kad ci przyszlo do glowy ze jak dwoje ludzi dopiero sie poznaje i nawet nie bylo jeszcze 1 randki, ze zaraz kobiety beda ustawiac, rzadzic, marudzic a wogole to o innych sie mowi dobrze ,bo tak jak ty innych oceniasz ,tak inni ciebie oceniaja.

Gość gość
A wogole to ja nie wymagam zaraz zareczyn, deklaracji tylko 1 spotkania i nic wiecej, czas dopiero pokaze czy cos z tego wiecej wyjdzie miedzy mna a facetem i jak mi 1 kwiatka na randce klupi ,to nie zbankrutuje a kwiaciarka zarobi ,wielkie mi hallo.

Gość gość
A na hój wam te kwiatki, zielsko ****ane

Gość gość
20;05 Zrobila ci ktoras kobieta krzywde ,ze piszesz a na huj wam te kwiatki , zielsko.... jejciu ile w was nie nawisci i zlosci na tym forum ,zamist rozwijac to co w was najpiekniejsze -Boga

Gość kłamliwe te baby
gość dziś 17;01 Moze trudno ci uwierzyc w to co napisze ,ale nikogo nie zamierzam ustawiac, zmieniac,........ >>> więc po hooj ci facet? Kase tylko z niego ciągnąć? Bo do czego ci naprawde potrzebny, wytłumacz to

Gość szybki romans
gość dziś A wogole to ja nie wymagam zaraz zareczyn, deklaracji tylko 1 spotkania i nic wiecej, czas dopiero pokaze czy cos z tego wiecej wyjdzie miedzy mna a facetem i jak mi 1 kwiatka na randce klupi ,to nie zbankrutuje a kwiaciarka zarobi ,wielkie mi hallo Ale na co ci ten facet? chcesz go tylko wykończyć psychicznie i fizycznie? jaki twój cel z tym spotkaniem?

Gość baba to zło
dziś A na ch*j wam te kwiatki, zielsko ****ane 000 Bo baby to sadystki, zabijają biedne kwiatki dla swoich egoistycznych celów, z abrocją też problemu nie mają te suki, baby lubią zabijać

Gość egoistyczne panny
gość dziś 20;05 Zrobila ci ktoras kobieta krzywde ,ze piszesz a na ch*j wam te kwiatki , zielsko.... jejciu ile w was nie nawisci i zlosci na tym forum ,zamist rozwijac to co w was najpiekniejsze -Boga Zgłoś baba nie płaci za wyrzuconego za dwa dni kwiatka to ma w doopie, nie jej wysiłek i kasa idą do śmieci tylko jakiegoś debila

Gość gość
Jak nigdzie nie pracujesz, to szkoda c****eniędzy na 1 kwiatka bo zubozejesz ,chyba ze weźmiesz kasę z portfela od matki, każda randka powinna byc mila ,udana i złota na nikogo nie wołam. Masz jakies zle doswiadczenia z kobietami i jestes przewrazliwiony, ale nie boj sie nie bede cie wyzwywac od nieudacznikow ,maminsynkow ,tylko po prostu dziwnie i zle oceniasz kobiety, wszystkie wrzucasz do 1 wora. Pokój z tobą, pa.

Gość gość
{22;55} Milo spedzic czas ze soba, poznac sie blizej w realu, pocalowac, przytulic, porozmawiac, zbudowac ze soba wiez emocjonalna i tyle w temacie, i nigdy nic na sile bo mozna skrzywdzic siebie i druga osobe ,narazie. Pa

Gość gość
(22;52 )Potrzebny do rozmow, przytulania, spedzania czasu we dwoje,moge sie tez od mezczyzny czegos nauczyc, dowiedziec ,wejsc w jego meski swiat, bo kobiety to tylko o ciuchach ,kosmetykach i butach rozmawiaja a z facetem to porozmawiam o wszystkim, polityce, samochodach, motorach, ksiazkach ,filmach cos w tym dziwnego?

Gość gość
olej go.