Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ON seks tylko w prezerwatywie

Polecane posty

Gość gość

Często słyszymy , że to facet nie jest zwolennikiem stosowania prezerwatywy jako metody antykoncepcji, co jednak kiedy role się odwracają... Kobieta woli kochać się bez a on panicznie się boi i preferuje tylko stosunek w "gumce". Mam od miesiąca faceta z którym regularnie współżyję, stosuję antykoncepcję hormonalną a mimo wszystko on zgadza się tylko na sex w gumce. Nie ma nawet mowy o ocieraniu się czy dotknięciu moich stref intymnych jego penisem kiedy prezerwatywa nie jest założona. Bez prezerwatywy nie ma też mowy o tym żeby normalnie doszedł. Dla przykładu pieszczę go oralnie, czuję , że jest blisko ale on panicznie wzbrania się przed wytryskiem... Kiedy pytam co jest przyczyną nie potrafi mi tego wytłumaczyć mówi że może za krótko go znam stąd nie rozumiem.... Zapytałam już czy się mnie wstydzi? albo jeszcze lepiej, czy boi się że ode mnie coś złapie...twierdzi, że nie ... Nurtuje mnie ta sytuacja.... Miał ktoś podobne doświadczenia ?

Gość gość
Może on ma jakąś chorobę i dlatego Cię broni przed tym? Tym bardziej, że mało osób wie o swoich chorobach, dlatego trza się badać i zakładać gumkę.

Gość wrednybabsztyl
A może dziecko ma z kimś i nie chce drugiego,bo to by się wiązało z powójnymi alimentami xD

Gość gość
myślałam tez o chorobie z jego strony, pytałam nawet, twierdzi że jest zdrowy. Rozumiem, że może się bać wpadki i na tyle jeszcze mi nie ufać, żeby tę gumę zdjąć, ale żeby nawet przy "lodzie" wzbraniać się przed wytryskiem?, ucieka na koniec żeby tylko nie dojść... Jak już pisałam dochodzi tylko w prezerwatywie...pierwszy raz spotyka mnie taka sytuacja

Gość gość
I ma rację, nie jeden już dał się złapać na dzieciaka, a ich kobiety też podobno się zabezpieczały. Poza tym może bać się że zarazi się czymś od ciebie, bo skoro jesteście razem dopiero miesiąc a już regularnie ze sobą sypiacie :P

Gość gość
dla jasności...znaliśmy się wcześniej, od miesiąca po prostu jesteśmy razem. Nie widzę w tym nic złego, że dwoje dorosłych ludzi uprawia regularnie sex, skoro decydują się być razem. Czas to pojęcie względne i można by tu dyskutować w temacie do oporu...ale nie o to pytam

Gość gość
Mnie by to nie przeszkadzalo jak moj chcialby mnie walic tylko w gomie to bym miala szparke czysta bez spermy