Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często chodzicie do kawiarni

Polecane posty

Gość gość

Jak często chodzicie do 1 kawiarni 2 restauracji 3 kina a jak często byście chcieli? Z kim tam chodzicie? Kto płaci? Pozdro 👄 🌼

Gość gość
Do kawiarni chodzę często, umawiamy się z koleżankami i idziemy na dobrą kawę , jakiś deser i ploteczki. Do restauracji - rzadko, bo nie oszukujmy się, jedzenie w knajpach tanie nie jest, a po drugie , po co mam płacić komuś, skoro sama świetnie gotuję. Do kina chodzę bardzo rzadko, mam dostęp internetowy do wielu nowości, więc kino raczej mnie "nie ciągnie". Jeśli idziemy do kawiarni każdy płaci za siebie, podobnie w restauracji i kinie (jeśli jednak się tam zdecydujemy iść) .

Gość gość
zależy jakie kawiarnie , w kawiarniach typu ciepłe piwo i papierowa popielniczka na wietrze nie gustuję

Gość gość
1. Max kilka razy w roku 2. Kilka razy w miesiącu/ raz na tydzień 3. Może raz na kwartał pół roku Chodzę w takie miejsca tak często jak chce, nie przepadam za kawiarniach lub kinem. Płacę zawsze za siebie.

Gość gość
Jak często chodzicie do 1 kawiarni - 1 - 2 w mcu 2 restauracji 0 - 2 x w miesiącu 3 kina - raz na miesiąc albo dwa a jak często byście chcieli? - jest dobrze Z kim tam chodzicie? - z facetem, przyjaciółmi (to drugie ze 3 razy w roku może) Kto płaci? - ten kto zaprasza albo każdy za siebie, różnie :P Pozdro usta.gifkwiatek.gif

Gość gość
1 kawiarni - raz na tydzień przynajmniej, z zasady częściej. 2 restauracji - raz na tydzień/dwa 3 kina - nie za często bo nie przepadam a jak często byście chcieli? - chodzę dokładnie tak często jak chcę Z kim tam chodzicie? - głównie z mężem Kto płaci? - ze wspólnej karty. Jak wychodzę ze znajomymi to każdy za siebie

Gość gość
codziennie www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM&t=170s

Gość gość
2-3 razy w tygodniu uczęszczam do mojej ulubionej herbaciarni Fanaberia w Szczecinie http://www.fanaberia.szczecin.pl/ . Na miejscu mogę liczyć na przepyszną herbatę, która znacznie bardziej mi smakuje niż kawa. A do tego niepowtarzalny klimat tego miejsca!