Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy przejmujecie sie plotkami na wasz temat?jak sobie z tym radzicie??

Polecane posty

Gość gość

czy przejmujecie sie plotkami na wasz temat?jak sobie z tym radzicie??

Gość gość
jestem ciągle obgadywana przez sąsiadów i dalszą rodzinę.. nieraz sama bylam swiadkiem tego obgadywania ,kiedy weszlam po cichu do domu mojej ciotki. Jak sobie z tym poradzic??To mnie tak dotyka i boli ,bo ludzie wymyslaja straszne rzeczy na moj temat nie majace nic wspolnego z prawdą. JAK SIE PRZED TYM BRONIC??JAK SIE NIE PRZEJMOWAC?

Gość gość
w każdej plotce jest ziarnko prawdy...skądś muszą brać te rewelacje, nie?

Gość gość
nie jest to prawda. podam przyklad. nie mam dzieci bo nie chce a cala wieś i rodzina puscila plotke ,że usunelam juz jedną ciąże ...bo ktos widzial mnie u ginekologa mimo ,że nie mam dzieci..tacy sa ludzie..chorzy..

Gość gość
No to współczuję otoczenia. Ja akurat mam gdzieś co o mnie mówią. Na takie chamskie plotki zareagowalabym jednaj jakoś. Jeśli wiesz kto wymyślił te bzdury rozpuścić równie okropna informację o tej osobie.

Gość gość
" Jeśli wiesz kto wymyślił te bzdury rozpuścić równie okropna informację o tej osobie. " Juz bardziej prostackiej rady nie mozna dac :O Ja sie nie przejmuje wogole. To co o mnie ludzie mysla i mowia mam gleboko w odwloku. A na Twoim miejscu, autorko, osobie / osobom ktore na Twoj temat rozsiewaja plotki zwrocilabym przy okazji uwage, najlepiej publicznie.

Gość gość
mnie obgaduja sasiedzi bo jestem sama z dzieckiem i mam kase,mam dobre wykształcenie i pracuje w domu za niezłą kase,no i dnia pewnego jedna stara plotkara zaatakowaa mne w biedrze ze tutaj szukaja pracowników a ona słyszała (słyszała haha wymysliła z drugą) ze u mnie tak zle ze marnuje sobie zycie no tym hmmm nieetycznym zawodem,że szkoda dziecka jak se dowie co ja robie i w ogóle pije mi do tego ze sie niby prostytuuje,zagotowałam ale z usmiechem odpowedzałam ze dzekuje za troske ale ja uwelbiam swój zawód se tego ne wstydze,zawołała sodoma gomora a ja odeszłam:D no tak sobe radze-podkrecam plotkę .

Gość gość
mnie obgaduja strasznie ludzie, mieszkam w nieduzej miejscowosci, kazdy kazdego zna, a ja mam dziecko z czarnoskorym mezczyzna, ktory sie ulotnil jak zaszlam w ciaze, no ale poczuwa sie chociaz na tyle ze wysyla mi sporo kasy na synka. Niby mam w d***e te ploty i obgadywanie, ale mysle o wyprowadzce do duzego miasta z troski o dziecko. O mnie niech sobie gadaja co chca, natomiast jak ktos mi wystartuje do mojego syna...nie recze za siebie. Poki co maly ma dopiero 2 latka, ale mysle ze jak przyjdzie czas na pojscie do przedszkola to sie z nim wyprowadze do Wroclawia.

Gość gość
U mnie w małym miasteczku wszyscy sie znają i każdy o każdym plotkuje. Jak sie rozwodzilam z mężem to wymyślili ze mam romans z szefem co oczywiście nie bylo prawdą. Ale ja sie tym nie przejmuje a jak widzę ze mnie obgadują to podnoszę wysoko głowę i udaje ze nie wiem o co chodzi:D generalnie mam to gdzieś