Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Intuicja to nic innego jak cudza energia

Polecane posty

Gość gość

biorąca się z myśli,nastroju.Ten można wykreowac wewnątrz dla pozoru, a miec tak naprawdę inne zamiary i emocje w sobie. tak oto mozna oszukać drugą osobę...tylko trzeba być świadomym,

Gość gość
Bardzo spłycone podejście do tematu. Intuicja to mix wielu różnych energii.

Gość gość
a po co w ogóle oszukiwać? intuicja pozwala zobaczyć to co niewidoczne a ukryte w intencjach innych ,od oszukiwania jest manipulacja,brudna rozrywka

Gość gość
intuicja to wrażliwość i posiadanie narzędzi do wykrywania różnych energii

Gość gość
To właśnie o tym mówię, że potrafie manipulować innymi a zeby się nie zorientowali co do moich zamiarów wykorzystuje też sztuczke z intuicją.Dużo osób ma intuicję, a dzięki temu , ze ja ja oszukam nikt mnie nie przejrzy.

Gość gość
myli ci się coś,używasz myśli zwodniczych ,a intuicja to intuicja,to umiejętnośc odczuwania,dostrzeżenie,a kreacja to co innego

Gość Zuzanna Amelia ææ
W tak szczerze to po co chcesz ludzi oszukiwac ? Sprawia Ci to przyjemnosc ?

Gość gość
jest na takim etapie :-) zapomina że sam jest pod obserwacją ,przezroczysty jak szkło

Gość gość
17:15 Tak ci się tylko wydaje. Dobrze rozwinięta intuicja prześwietla jak rentgen każdą taką krzywiznę, fałsz, niezgodność mowy ciała ze słowami, itd. Na tanią manipulację nabierają się tylko osoby naiwne, z niedostateczną wiedzą na temat jej technik i sposób obrony przed nią.

Gość gość
Nie sprawia mi to przyjemności,chronie sie

Gość gość
Ale ja wszystko mam opanowane do perfekcji.Mowe ciala itd.Wszystko ze soba współgra.znam się na psychologii, tez mam intuicję i jestem inteligentna.Nawet oszukalam wykrywacz kłamstw.Mam znajomego który ma świetną intuicję, wręcz na granicy jasnowidztwa:) Czasami słyszy cudze myśli w swojej głowie. I umówiliśmy się ze będzie spisywal moje. I co...Nic się nie pokrylo z prawda... Znaczy odebral myśli i wziął je za prawdziwe razem z moimi nastrojami.A te prawdziwe były gdzieś z tyłu glowy.

Gość gość
mi już sama duma nie pozwala robić coś wbrew sobie ,udawać ,musze być sobą,wtedy przegrana i tak jest zwycięstwem,nigdy się nie uniżę i spłaszczę

Gość gość
coś może być w telepatii,ale w intuicji nie chodzi,żeby czytać cudze myśli,ale odczytywać różne rzeczy na podstawie wielu czynników np.mowy ciała i tu naprawdę już trzeba postarać,żeby kogoś oszukać

Gość Zuzanna Amelia ææ
Chronisz sie przed czym ?

Gość gość
coś może być w telepatii,ale w intuicji nie chodzi,żeby czytać cudze myśli,ale odczytywać różne rzeczy na podstawie wielu czynników np.mowy ciała i tu naprawdę już trzeba postarać,żeby kogoś oszukać

Gość gość
Co do tytułu- nie masz racji Autorze. To osobisty dar, dodatkowy zmysł. Ludzie go tlumią, gdy sygnały np.ostrzegawcze, są niezgodne z pragnieniami realizowanymi na siłę.