Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze formy relaksu ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, chciałabym zapytać jakie macie sposoby na wypoczynek. Co Was najbardziej relaksuje, gdzie lubicie najbardziej jeździć? Daleko czy blisko raczej? Aktywny wypoczynek czy raczej leżenie „bykiem”?

Wiesz… co.. jeśli chodzi o mnie to ja lubię sobie poleżeć i po-odpoczywać, z książką i herbatką albo winkiem.. Z kolei mój chłopak uwielbia aktywny tryb spędzania czasu wolnego. Cały czas gdzieś go nosi i roznosi energia. Sporo jeździ na rowerze (czy to w mieście czy to poza miastem) od samego rana jest aktywny- czego mu bardzo zazdroszczę. Jedno nas łączy, jeśli chodzi o czas wolny… uwielbiamy góry… w otoczeniu gór, każde z nas znajdzie sobie zajęcie dla siebie.

Gość gość
To dokąd jeździcie najczęściej? Raczej w Polsce czy może gdzieś za granicą?

Nooo… wiesz co raczej preferujemy, krótkie aczkolwiek częstsze wypady gdzieś w okolicach dolnego śląska… wiadomo- na nadmiar czasu nie można raczej narzekać… upodobaliśmy sobie szczególnie taki hotel spa w Polanicy- Zdrój, tj. dr. Ireny Eris. Piękna okolica i bardzo ciekawe miejsce.

Gość KrysiaaJaniek
Ja także tam byłam na „babskim” wypadzie z kilkoma koleżankami. Nie ja byłam organizatorką wyjazdu, ale odpoczęłam sobie i nabrałam energii do pracy jak nie wiem co! Masaże tajskie i Cardio Fit szczególnie przypadły mi do gustu.

Gość gość
Właśnie sprawdzam sobie możliwość rezerwacji na stronie internetowej. Z chęcią wybrałabym się w takie miejsce 

Gość uskols928
Ja przynajmniej 2 razy do roku wybieram się z moimi przyjaciółkami na taki wypad do spa ;) oj wtedy to jest relaks ;) Chociaż powiem Wam,że odchudzam się już kilka miesięcy zrzuciłam dokładnie 10kg! stosuję dietę 1200kcal do tego suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i dużo wychodzę na basen czy siłownię i taka forma relaksu też mi odpowiada bo to również jest jakaś odskocznia od tego całodniowego zgiełku!

Gość gość
Ja uwielbiam spa, najlepiej na tydzień ;p pracuję dużo, wiec po prostu - mam nadzieję - mi sie należy ;p zazwyczaj uderzam do mielna, do hotelu Unitral - mają termy w klimacie morza martwego, no cudo! Do tego 4 gwiazdki itd.

Gość gość
Mi się najlepiej odpoczywa z książką i w ciszy i spokoju, wiem że trudno dziś o takie miejsca ale wiele nie wymagam. Czasem wystarczy mi to że zamiast do samochodu wsiadam do pociągu PR i jadę spokojnie czytając książkę.