Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zaczac karmic piersia ale palilam papierosy

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny. Z początku nie miałam pokarmu, poddałam się i zaczęłam podawać mleko modyfikowane. W między czasie wróciłam do nałogu sprzed ciąży- fajek. Nie ukrywam, że raz na jakiś czas napiłam się słabego piwa. Pokarm mi powrócił, ale nie byłam przekonana czy zacząć karmić. Ostatnio zaczęłam odczuwać wręcz potrzebę karmienia piersią. Chce tej bliskości, chce dać wszystko co najlepsze. Niestety, mam zastaje w piersiach, które nie może pokonać nawet laktator. Wszędzie piszą, żeby przestawać dziecko, no ale przecież wcześniej paliłam i sporadycznie piłam. Czy taki zastój może zaszkodzić dziecku? A jeśli tak to jak mam go odciągnąć dobrze. Oczywiście gdy uda mi się karmić rzucam wszystkie używki. Proszę p nieocenianie pochopnie.

Gość gość
Zapytaj położną. Ja miałam cc i dawali mi dużo leków przeciwbólowych to też szkodliwe dla dziecka ale karmiłam od poczatku.

Gość gość
Nie bardzo rozumiem - ile czasu minęło od porodu? Nie karmiłaś i wrócił ci pokarm? Ale jeżeli odstawiłaś używki i chcesz karmić to karm- to że wcześniej paliłaś czy piłaś nie ma aż takiego znaczenia.

Gość gość
Oczywiście gdy uda mi się karmić rzucam wszystkie używki. to najpierw rzuc te wszystkie uzywki a potem spokojnie mozesz zacząć karmić- w takiej kolejnosci,nie odwrotnie!