Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy po tabsach

Polecane posty

Gość gość

Rzuciłam tabletki antykoncepcyjne. W pierwszym tygodniu nic wszystko ok. Gdzieś tak w środku cyklu okropnie bolały mnie piersi i były wrażliwe. Tak poza tym nic więcej nie czułam klocia w brzuchu żadnych innych objawów. Nie wiem czy mialam nawet owulacje . Jedynie byłam rozdeazniona. Teraz jestem przed okresem. Nic żadnych objawów tak jak na okres. Kochałam się z chłopakiem przed i po tych bólach dniach bez zabezpieczenia. Czy wszystko ze mną ok? Czy dostanę okres?

Gość gość
jeśli się nie zabezpieczasz to możesz być w ciązy.

Gość gość
Ale nie mam żadnych objawów ciąży. Piersi wróciły do normy brzucha nie czuje nic mnie boli czuje się normalnie. Wątpię żebym była

Gość gość
A kto powiedział że na początku musza być objawy ciazy? Ja nie miałam żadnych tylko okres się nie pojawił. Dlaczego wątpisz skoro się nie zabezpieczasz?

Gość gość
A kiedy mogę zrobić test? Jestem 9 dni przed okresem .

Gość gość
Test zrób po terminie okresu -jesli się nie pojawi.

Gość gość
dzień owulacji (jeśli ktoś nie wie) to 14 dzień od końca cyklu - nie początku jak niektórzy myślą. a pierwszy dzień okresu to pierwszy dzień cyklu. także dobrze jest sobie zapisywać i pilnować tego, żeby być świadomym kiedy jesteśmy względnie płodni i bezpłodni. po ostatniej tabletce jesteś jeszcze kilka dni zabezpieczona(jeśli miałaś tabletki gdzie robiłaś przerwę między następnym opakowaniem) ale później już nie. a testy ciążowe mogą wykryć ciąże 6 dni po zapłodnieniu,ale nie należy się cieszyć tylko powtórzyć test np5 dni później dla pewności, ponieważ należy pamiętać że zapłodnienie nie koniecznie jest wtedy kiedy następuje wytrysk xD pozdrawiam