Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TŻ się zdeerwował i uderzył moją mamę

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj się wkurzyłyśmy. Obie. Jego matka uznała że powinnismy jej płacić za to ze mieszkamy u niej na 2 pietrze i korzystamy z mediow. Przyszła do mnie pod nieobecnosc swojego syna i tak mi mowiala o tym ze az sie poplakalam i zadzwonilam po moja mame i jej to powiedzialam. Przyjechala od razu i wprost powiedziala jej ze rodzina meza powinna pomagac, tak bylo od wielu lat, tamta nie chciala przyjac tego do siebie i moja mama zaczela ja szarpac aby zrozumiala. Wrocil moj z pracy zobaczyl ze moja mama troche tamta szarpie i oja odepchanal, poplakalam sie wrocilam na noc do mamy do domu. Jak sie teraz zachowywac po tym? Z jego matka nie rozmawiam, postawilam miedzy nami mur milczenia anwet jak przychodzi o te kase to ja zlewam i traktuej jak powietrze.

Gość gość
To on nie wie o co poszło?

Gość gość
Nie mialam u kiedy to powiedziec

Gość gość
To w koncu uderzył czy odepchnął? Przeciez Twoja matka sama zaczela szarpanine. Tesciowa miala racje, ogladasz Tv, korzystasz z komputera, zużywasz prąd to niby czemu macie sie nie dokładac? Trzeba było isc na swoje, zobaczylabys ile te media i inne opłaty kosztują.

Gość gość
No depchnal ja ale tak naprawde i krzyknal ze ma zostawic jego mame ale to one chyba powinny miedzy soba te sprawy rostrzygac a nie dorosly facet z ktorym nie ma sie szans! A co do placenia to dom dostanie wlasnie jej syn bo jest jedynakiem! Ona caly czas jest na mnie taka uwzieta wiele razy plakalam u mamy z tego powodu nawet nie wiecie jak to bolalo co ona mowila.

Gość gość
O ludzie. No k***a Ty chyba zarty sobie robisz. Cale zycie ktos ma za Was placic? Kobieto ile Ty masz lat? Czekasz az syn dom dostanie i jeszcze pretensje ze kazali placic za prad wode i gaz. No bezczelni sa. Czy nie uwazasz ze skoro dostaniecie dom to raczej Wy powinniscie sie starac i dawac od siebie wiecej? A jak Twoja matka taka madra to niech weźmie Was do siebie i placi za wszystko.

Gość gość
Dokładnie. Żyjesz sobie za darmo i jeszcze uważasz,że tak powinno być bo on ten dom dostanie. Chyba Was oboje w mózgi powaliło. Żeby go dostac to powinniscie za swoje płacić, tym razem wredna teściowa ma rację. Kto Wam niemoty za dom będzie płacił jak ona kiedyś zjedzie z tego świata. Może do Twojej matki się wprowadzcie jak taka mądra i niech ona Was utrzymuje. Oj coś czuje że szybko by pogoniła.

Gość gość
chyba nie wierzycie w ten temat ,ona co chwile zakłada podobne ,popatrzcie wstecz

Gość gość
TZ co to za skrót ? Beznadzieja.

Gość gość
Znudzona kretynka! Do roboty dziadówo!

Gość gość
"Przyszla do mnie" dobre... U siebie to teraz jestes ze swoja mamusia.