Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krytyk2016

Szkoda że tak mało jest kobiet z klasą

Polecane posty

Gość gość
Wszystkie kobiety maja klase.

Gość gość
jak nie ma są jeszcze kobiety ktore maja klase

Gość gość
Faceci lubia krzykliwe, im głośniejsza i głupsza tym lepiej.

Gość gość
Fundamenty Akademii Królowej Jadwigi oparte na wielowiekowej kulturze i tradycji, umożliwiają naszym córkom kształcenie i rozwijanie poczucia odpowiedzialności, miłości ojczyzny oraz poszanowania dla polskiego dziedzictwa kulturowego, przy jednoczesnym otwarciu się na wartości katolickie.

Gość artek007
Mocno powiedziane, ale wydaje mi się, że nie do końca tak jest. Jest sporo próżnych kobiet, które nie reprezentują nic swoją osobą, ale to nie tak, że wszystkie takie są. Tak samo można by powiedzieć o facetach, tak naprawdę, że wszystkim zależy tylko na tym, żeby zaciągnąć ją do łóżka. Bo taki jest stereotyp. Ale jak się przyjrzeć dokładniej, lepiej poszukać, to naprawdę można spotkać odpowiednie kobiety. Sam o tym dobrze wiem. OK, nie mówię, że nie miałem problemów, szukałem dziewczyny, z którą mógłbym stworzyć coś więcej, nie zależało mi na dziewczynie do przelotnego romansu, tylko na czymś poważniejszym. A jednak miałem sporo sytuacji, kiedy poznawałem dziewczyny, które były raczej zainteresowane krótkimi epizodami, zabawą. Ale to chyba kwestia tego, gdzie się ich szuka, odkąd założyłem konto na mydwoje, bo stwierdziłem, że portal matrymonialny może być odpowiednim miejscem dla mnie, jest już lepiej, spotkałem się z kilkoma dziewczynami, naprawdę w porządku, z klasą, z czymś pod czaszką. I uważam, że wystarczy tylko trochę poszukać, w odpowiednich miejscach, uzbroić się w cierpliwość, ale być też wiernym tego, czego się szuka, to w końcu można znaleźć tę odpowiednią kobietę. Dla chcącego nic trudnego ;)

A wystarczy tylko nad sobą popracować. Jeżeli chodzi o ubiór, to przecież nie trudno dziś wyłapać jakieś fajne promocje, w marketach są już nawet markowe ubrania i akcesoria - taki POLOmarket!!!!! Przeciez tam można kupić Batyckiego za pół ceny. I już się wygląda lepiej. Potem tylko popracować nad kulturą osobistą i swoim stylem bycia i voila drogie panie!

Gość gość
Zauwazyliscie, ze dzis promuje się anty-klasę? Wszystkiego za duzo, w nadmiarze- za dużo makijażu, za duzo tapety, za dużo golizny, za dużo tandetnej bizuterii, za dużo chamstwa, za dużo wulgarności, za dużo źarcia i sadła, za dużo alkoholu, za dużo używek..

Gość gość
Za dużo gierek, udawania, za dużo wrzasków, krzaków, za duźo..głupoty.

Gość gość
*wrzasku, krzyku, kłamstwa, oszustwa, pozerstwa, głupoty, pustactwa...