Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krytyk2016

Szkoda że tak mało jest kobiet z klasą

Polecane posty

Gość gość
18:08 "dwie twarze, dwulicowosc, dwa lica" Ty znasz znaczenie slow, ktorych uzywasz?????? x chciales zablysnac ale nie wyszlo!!!!!!! ale sie usmialam......hahahha

Gość gość
przykład braku

Gość gość
To że nie podnosi głosu nie wykłóca się wcale nie musi oznaczać że ma klasę. Może być cichym s*******nkiem hahaha

Gość gość
gość dziś 18:08 "dwie twarze, dwulicowosc, dwa lica" Ty znasz znaczenie slow, ktorych uzywasz?????? x chciales zablysnac ale nie wyszlo!!!!!!! ale sie usmialam......hahahha xxxxx To ty lepiej się doucz! Dwulicowośc, czyli fałsz, zakłamanie. A czy jak nie zakłamaniem, obłudą jest bycie inną przy jednej grupie ludzi, a inną, przy kolejnych? No? Prawda boli?

Gość gość
gość dziś To że nie podnosi głosu nie wykłóca się wcale nie musi oznaczać że ma klasę. Może być cichym s*******nkiem hahaha xxx Nic nie rozumiesz, bo nie masz takich kobiet w otoczeniu. Klasa to połączenie wielu cech a nie jednej, czy dwóch. Można mieć nawet 10 z wymienionych a nie mieć klasy. Nie pojmie tego ktoś, kto nie doświadczył przebywania w towarzystwie takiej osoby.

Gość gość
18:08 sam sie doucz! po co powtarzasz to samo slowo 3 razy??? nie zrozumiales, domyslalem sie tego, eh!

Gość gość
Jaka prawda?????? Ty normalny jestes?

Gość gość
gość dziś - jeszcze naucz się czytać bo pisałam, że nie uważam się za kobietę z klasą to po pierwsze. Po drugie w pracy przed klientem prezentuję firmę, nie siebie więc wręcz wymagana jest udawanie kogoś kim się nie jest. Moja profesjonalna osobowość nijak ma się do tego jaka jestem naprawdę. Najważniejsze, że jestem stabilna emocjonalnie bo to co w tym temacie odwalasz woła o pomstę do nieba i zahacza o zwykłe chamstwo. Nie potrafisz prowadzić normalnej dyskusji tylko rzucasz się na rozmówców jak wściekły kurczak.

Gość gość
wymagane*

Gość gość
szkoda autorze ale Ty i tak masz lepiej bo na Ciebie nie patrzą z zazdrością zmieszaną z zawiścią ,nie atakują słowami

Gość gość
18:08 gosc chcial madrze napisac a wyszlo jak zwykle, nie potrafi czytac ze zrozumieniem i wiec automatycznie pisac tez nie. Zalosny typ!

Gość gość
a ciebie ktoś atakuje lub czegoś ci zazdrości? ;)

Gość gość
niestety ,to jednostki na tle różnych grup ale jednak mocno drapieżne i odpychające,i zawsze muszą wybrać mnie do swoich zabiegów

Gość gość
jezeli jesteś celem dla wrednych osób to nie dlatego, że ci zazdroszczą tylko dlatego, ze widzą cię jako łatwy cel.

Gość gość
nie jestem łatwym celem,to ich powitanie nie znając mnie ,potem następuje weryfikacja ,nie zmienia to jednak zawistnego spojrzenia,jestem łagodną osobą ale potrafię się bronić ,nie wierzysz w zawiść i zazdrość kobiecą? to mało wiesz

Gość gość
może po prostu sprawiasz wrażenie takiej delikatniej owcy? Dobrze, że umiesz się bronić, ale jak ktoś cię nie zna to raczej nie będzie ci od razu zazdrościć.

Gość gość
pewnie nigdy nie widziałaś takiego spojrzenia mierzącego Cię od dołu do góry :-) i nie mówię o męskim spojrzeniu

Gość gość
może, a może po prostu nie przejmuje się takimi rzeczami się nie przyglądam się kto się na mnie patrzy z nienawiścią

Gość gość
zresztą jakie to ma znaczenie tutaj,wyraziłam żal i odpowiedziałam na pytanie,to wszystko

Gość gość
no użalaj się, ja nie bronię ;)

Gość gość
żal że mało kobiet z klasą :-) nie żal nad sobą ,niespecjalnie lubię kobiece zabawy słowem ,lubię szczerość bez podciągania zdanek do swoich wyobrażeń,milej nocy

Gość gość
A to spojrzenie od góry do dołu to takie murzyńskie z rączką do góry i głową na boki z otwartą japą ? Z zatrzymaniem i wywaleniem oczu do góry?

Gość gość
to był żart i chyba właśnie dlatego cię nie lubią - brak ci dystansu do siebie

Gość gość
Facetow z klasa tez coraz mniej.

Gość gość
gra słówkami to nie tylko domena kobiet - mężczyźni też lubią takie żarty. Tylko trzeba być inteligentnym i nie brać siebie zbyt poważnie.

Gość gość
Żeby jakoś porozumieć się z kobietami nie można mieć klasy.

Gość gość
odpowiedziałam z uśmiechem na twój żarcik ,potrafię prześwietlać charakterki :-) ze mną się nie pobawisz ale może ktoś tu zaraz przyjdzie i będziesz analizować stopień dystansu inteligencji itd. co sobie tylko zażyczysz :-)

Gość gość
ale ty masz kij w d***e...jeju

Gość gość
za szybko się do mnie przywiązujesz ,pomiędoliłabyś jeszcze ale chwila cierpliwości i przyjdzie ktoś kto spełni twoje oczekiwania :-)

Gość gość
19:37 inteligentny inaczej hahahah