Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciągle piszecie, że mąż na pewno zdradzi...ale większość mężów to pasztety

Polecane posty

Gość gość

która będzie chciała z takim fikać?

Gość gość
Prostytutka nie odmówi albo jakaś pasztetowa

Gość gość
ale bardziej chodzi mi o romanse np. w miejscu pracy, na studiach itd. Zauważyłam że na kafe w tym dziale czesto pociskacie kobietom, że ich "Staszek" je zdradzi...ale która w pracy by takiego chciała...no macie rację, tylko pasztet

Gość gość
Jaki on taka ona. Większość żon to zaniedbane i wredne lochy(przykłady na kafe).

Gość gość
14:32 dlaczego? niekoniecznie..nie widziałaś ich na żywo, tych kobiet ;) Mi np. do lochy daleko i z wyglądu, i z figury, a jakoś wchodzę na to forum. Do tego ani bezrobotna nie jestem, ani nie jestem tylko po ogólniaku czy zawodowej.

Gość gość
Kochankowie dobierają się na takiej samej zasadzie jak małżeństwa, i tyle. Co więcej w pewnym wieku, kiedy brakuje Ci czegoś w małżeństwie, stajesz przed wyborem. Albo zostawić to tak jak jest i niczego fajnego w życiu nie zaznać, albo dac szanse Staskowi czy Zdziskowi. No i jest jeszcze mój ulubiony rodzaj kobiet. Stare panny które z czasem coraz mniej wybrzydzaja.

Gość gość
Ja nigdy nie widzialam starej panny, takiej klasycznej, ktora by az tak zmienila poglady. Stara panna to osobowosc - zwykle troche samotnicza, nie dazaca do wielu kontaktow. Uwierzcie mi, ze nieiwleu starym pannom z prawdziwego darzenia dokucza samotnosc. Wiele ja sobie ceni. A propos pasztetow - zdradza predzej i to z d****** bo maja wiecej kompleksow. Facet ma to do siebie, ze kompleksy leczy zamoczeniem pyty.

Gość gość
E tam mój nie ma gdzie mnie zdradzić. W pracy sami faceci, do tego praca na miejscu więc się ruszyć nie mogą, mój brat biurko obok, najlepsi kumple, na piwo tylko z moim bratem raz na ruski rok. Do pracy ma 2 min. Wychodzi za 2 i z powrotem jest zaraz po skończeniu, potem non stop z nami (ja plus dzieci). Laptop mam mój, używa go tylko do płacenia rachunków. Nie ma chłopina jak. Ale też nie odczuwa potrzeby wyjścia, bo taki domator z niego, uwielbia bawić się z dziećmi i ogólnie ogrodem się zajmować. A jak już ma gdzieś wyjść to ciąga mnie jak ten ogon.

Gość gość
a ja chcialabym, zeby moj maz mial jakas kobiete obok, ktora go chce uwieść...tak dla wlasnej proznosci, bo wiem ze jest przystojny , madry i wierny:)

Gość gość
Bo widzisz...czesto jest tak ze pasztety sa inteligentne:-) to jak wyglądają nie ma znaczenia bo faceci kochają oczami a kobiety uszami, wystarczy ze facet ma bajer i już ma bramę otwarta.

Gość gość
Też już dawno miałam takie przemyślania jak ty autorko ale nawet już nie chciało mi sie o tym pisać. Nie wiedzieć czemu wszystkie tu zakładają że mąż równa sie od razu szczupły i przystojny, a żona równa sie gruba zaniedbana maciora z rozlaną twarzą. Helloł rozejrzyjcie sie dookoła siebie jest pełna różnorodność łącznie z tym że facet beznadziejny z wyglądu a koło niego idzie ładna kobieta.

Gość gość
Właśnie dlatego, że nie są zbyt przystojni, to zdradzą. Muszą sobie jakoś udowodnić własną wartość, skoro nie mieli zbyt wielkiego powodzenia wśród kobiet. Z wiekiem facetowi przybywa zalet niestety, dorabia się czegoś (nie oszukujmy się, dziunie kochanki muszą dostawaćprezenty), więc korzystają.

Gość gość
Ale zrozum. Jak zdradzą ?jak nie mają z kim bo żadna na takiego nie poleci i rzadko kiedy się zdarza taki porypany osobnik który nie miałby tego świadomości że c*****o wygląda dlatego nawet nie odważyliby sie do kogokolwiek wystartować.

Gość gość
15:28 ale na litość boską jakich zalet ? Piwnego brzuszyska ? Zakoli na głowie ? Początków stetryczenia ?

Gość gość
Jak groszem nie śmierdzi to go żadna nie chce ale jak ma kasę to polecą a on zacznie dbać o siebie, nie jedna juz się przeliczyła.

Gość gość
15:28 Kolejny kafeteryjny mit. Mąż = zarobiony, z pieniędzmi

Gość gość
Ktoś tu napomknął o starych pannach. Coś wam powiem. Nawet kobieta będąca oficjalnie mężatka może z biegiem lat przeistoczyć się w mentalną starą pannę. Wystarczy że wybierze sobie niewłaściwego typa za męża albo mężowi spadnie libido do zera i wredność dla świata oraz zdziwaczenie na starsze lata murowane. No chyba że rozłoży nogi przed jakimś kochankiem to wtedy jeszcze jest światełko nadziei że psychicznie znormalnieje.

Gość gość
Z moich obserwacji wynika,ze faktycznie zdradzaja ci kiepscy, bo sie boja stracic okazję

Gość gość
Czasem zdradzają ci którym najnormalniej w świecie żona sie znudziła, chcą miec dom, rodzine, zonę i nawet dbają o to wszystko ale dymają inne chętne we wszystkie dziurki i młodsze...bywa ale jak przyjdzie co do czego to żona najważniejsza bo tam gdzie chodzi z k*****m nie znaczy ze chce tam byc na życie całe .

Gość gość
To prawda. Ale ja nigdy nie szukalam zadnego mistera, bo nie to sie liczy, a charakter, sposob bycia i wspolne cele. Nigdy w zyciu jednak nie wdalabym sie w romans z zonkosiem, bo to tylko ulotne chwile. Ktory zonkos zostawi rodzine i bedzie zaczynal z nowa, szedl w nieznane? Tacy sa wygodni i dwoe sroki za ogon ciagna. Niepotrzebny mi taki buc, co wszystko powie, by zaliczyc, a gdyby sie sprawa rypla, to poleci z podkulonym ogonem do zony.

Gość gość
Kochankę dobiera się na tej samej zasadzie co żonę ? Dobre, jeszcze czegoś takiego nie słyszałem. Kochanka to ostatnia osoba, która na żonę się nadaje. Jak masz podły pomysł to kto się zgodzi, kogo szukasz ? Może te uczucia wyglądają podobnie, ale tylko po to żeby zatuszować to kretyństwo. Na żonę szukasz takiej, która nigdy by się na coś takiego nie zgodziła, a uczucia są prawdziwe.

Gość gość
A ile jest dymaczy i chętnych do dawania ale każde z nich mowi ze wspólnie żyć to już nie, dziekuje. To ze chodzisz do knajpy to nie znaczy ze wyrzekasz sie domowego jedzenia. Nie mylić seksu z proza życia. Kochance mogę kupić kwiatka i jakaś błyskotek ale przecież nie zapłacę jej rachunku za czynsz i media oraz samochód. Żona swoje prawa ma -:)

Gość gość
Dokładnie.

Gość gość
16:08 idź pan w choy z tymi swoimi wynurzeniami...brzmisz jakby cię to bawiło i jakbyś był taki hop siup do przodu, że zdradzasz żonę. Tak ci się tylko wydaje, że jesteś taki cool i cudo. W rzeczywistości zwykły śmieć, bez ezględu na to ile rachunków zapłacisz żonie. Szkoda, że nie wie biedna co robisz na boku. Ale życzę jej i tobie z całego serca by się dowiedziała i cię kopnęła w d. Jeśli jedna to za mało, to i tysiąc nie wystarczy. Ty widzę z tych co uja na wodzy nie utrzymają, a miłość to dla nich pusty slogan.

Gość gość
Czesto kochanki czy kochanek to byla i niespelniona miłość. Znam.wiele takich przypadkow.

Gość gość
a ja wam powiem że jestem zazdrosna o mojego M bo jest przystojny niestety podobny do takiego jednego aktora :-o Często mi przytykają inne kobiety o to :-o i szczerze w*****a mnie to ...

Gość gość
wycieranie penisa w ścianki pochwicy i o***tu kochanicy, prawie jak giana sisters- next level, get better score

Gość gość
17:04 z ciekawości no i czy ta niespełniona miłość w końcu uległa spełnieniu ?

Gość gość
W 4 przypadkach ktore znam Tak sa razem wiele lat. Kazde z nich miało rodzine i spotkali sie po wielu latach. Jakis czas byli kochankami a pozniej on i ona zdecydpwali.sie na rozwod o sa razem. Wiele z tych ukrytych związków to przyjaźnie i miłości z młodych lat.

Gość gość
Jak baba oszczędza to Idę za many many,jedna w domu kobietą to mało i dodatku boli ją głowa.Dobra pocieszyciel to skarb poza domem,piekna młoda blondynka i bara bara a domowa niech myje gary gdy boli głowa. Pozdrawiam domowe bolące głowy.