Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety życiowe nieudacznice zależne finansowo od partnerów

Polecane posty

Gość gość

Nie żal wam ich?

Gość gość
oj żal mi twojej głupoty, żal!

Gość gość
Takie bezrobotne co przegrały życie i nie stać je nawet na podpaski to mają p********e

Gość gość
są po prostu leniwe i bez ambicji - żal takich kobiet. One myślą że wystarczy zrobić sobie z kimś dzieci,odchowac je a na starość dzieci w ramach wdzięczności się nimi zajmą. Niestety, kiedy w ręce wpadł mi artykuł jak kobieta w podeszłym wieku poełniła samobójstwo bo dzieci nie dały jej na starość grosza a ona nie mogła pracować bo była już za stara i bez doświadczenia zawodowego.

Gość gość
To nie do mnie :)

Gość gość
e tam często są po prostu obrotne :D nie wszystkie to patologia bez ambicji :D sama znam takie z wyższym wykształceniem, i to nie po jednym kierunku, inteligentne ale mąż kasiasty i zmuszać się do pracy nie muszą (co miesiąc mąż przelewa 'wypłate', pieniązki na przyszłość zatem odkładają nie zarabiając ich wcale :D ) jak im się znudzi to może i pójda do pracy :D swoja droga uwielbiam takie tematy, kiedy jedni mówia jak wszyscy inni maja zyc, bo oni wiedza najlepiej (moze najlepiej dla Was ale czy dla kazdego?) i co z tego jesli taka kobieta zostanie na przyszlosc nawet sama, bez kasy, czy to naprawde Wasz problem? :D czy moze jednak jest to przejaw zazdrosci ze takie sobie w domu posiedza i maz pozwala i dlatego plujecie jadem na forum :D

Gość gość
jak im się znudzi to może i pójda do pracy x x Bez doświadczenia to chyba do agencji towarzyskiej, widać ze nie masz pojęcia o rynku pracy i sama żyjesz z obciągania swojemu panu

Gość gość
haha a to dobre :D dla Twojej wiadomosci mam własne pieniadze :D nie martw się o mnie a i na pożycie seksualne narzekać nie mogę :D no tak jak się nie ma argumentów to trzeba uzyc wulgaryzmow, nie bede sie znizac do takiego poziomu :) co do rynku pracy, mam znajome co i 15 lat nie pracowaly, jakoś prace znalazły gdy znudziło im się siedzenie :D ale czy to Twój problem? masz jakąś misję? :D

Gość gość
Są ludzie którzy po prostu lubią żyć z jałmużny, zasiłków od państwa, z uczelni, alimentów i innych takich rzuconych ochłapów, żeby tylko nie musieć chodzić do pracy.

Gość gość
Troche bieda tak zyć na czyims utrzymaniu A co jak facet zachoruje albo umrze? B\Zostaje się bez środków do życia

Gość gość
Taka mentalnosc. Tacy ludzie leniwi bez ambicji wyniesli to zazwyczaj z domu. Mnie zawsze powtarzano ze mam byc samodzielna. U nich wiecznie malo kasy, wiecznie zmeczeni siedzeniem w domu bo przeciez jest tyle obowiazkow. Moja przyjaciolka jest inteligentna, najlepsze oceny w szkole i na studiach. Wpadla. WYjechali do uk i ona juz 6 rok siedzi z dzieckiem w domu. I ciagle mowi ze nie pojdzie do pracy bo maly za maly do zlobka, bo sie boi ze mu krzywde w zlobku zrobia, bo to bo tamto. Jej facet zarabia raczej niewiele, zyja jak zyja. Ona juz chyba sie przywyczaila ze siedzi w domu. ALe jak mnie w*****a jak ona przyjezdza i mowi jaka jest tym wszystkm zmeczona i chcialaby troche odpoczac. Znam kobiety ktore maja 3 dzieci i pracuja zawodowo. Tak na prawde im wiecej obowiazkow tym czlowiek sie bardziej wyrabia. A od siedzenia w domu sie dziczeje. I ten komfort jak ma sie swoje pieniadze, czlowiek sie rozwija i ma chcec do zycia.

Gość gość
Przepraszam, ale o kim mowa? bo czytam tu o pijaczkach koczujących pod mostem, o niepracujących żonach dbających o dom, o bezrobotnych kobietach z małych miasteczek , gdzie nie ma pracy... Kto zakłada takie tematy? Denerwujące, jątrzące, upychające kobiety w szufladki, po prostu głupie?? Bez pozdrowień.

Gość gość
Jak ktos chce znalezc prace to znajdzie

Gość gość
Nieudacznikiem jest facet ktory 10 lat robi podchody do kobiety i nie potrafi jej zdobyc

Gość gość
Życiowe wybory innych to ich sprawa. Każdy żyje tak jak chce. No chyba, że wymuszają na Was pomoc, no to rozumiem, że odreagowywujecie tę traumę tutaj na forum. Jeśli jednak Wasza troska ogranicza się do gadania i krytykowania no to jest to marnotrawienie czasu, czasu kiedy mozna np. pomnażać swój majątek, żeby bezrobotne skręcało z zazdrości.

Gość gość
Słusznie. Bo tytuł tematu jest tendencyjny, i celowo, złośliwie Autor określa niepracujące kobiety jako nieudacznice. To manipulacja.

Gość gość
Jaka manipulacja, zwykła prawda.

Gość gość
Takie tematy zakladają ludzie zawistni i bardzo nieszczesliwi. Żal mi trochę takich ludzi, bo w końcu glupota to nie choroba, nie ma lekarstwa.

Gość gość
Autorko a Ty pewnie tyrasz za najniższą krajową, jesteś sama bo żaden facet Cię nie chce i zazdrością innym kobietom, że mają tak łatwo. A co mnie obchodzi jak ktoś żyje. Prawde powiedziawszy, która z nas chciałaby mieć zamożnego męża a do pracy chodzić dla przyjemności ☺

Gość gość
Każdy ma prawo żyć jak chce. Najbardziej mi żal tych, które tyrają za najniższą krajową i to na pewno są osoby, które sobie nie poradzą bez wsparcia finansowego męża czy rodziny. Jaka to samodzielność i niezależność z taką wypłatą. Moja ciocia, która całe życie pracowała, ma teraz niższą emeryturę niż jej znajoma wdowa rentę po mężu. Ta pani wypięła się na pracę po urodzeniu dziecka, a ciocia żłobek, przedszkole, zawsze chciała pracować, no bo kurą domową być wstyd

Gość gość
Każdy ma prawo żyć jak chce. Najbardziej mi żal tych, które tyrają za najniższą krajową i to na pewno są osoby, które sobie nie poradzą bez wsparcia finansowego męża czy rodziny. Jaka to samodzielność i niezależność z taką wypłatą. Moja ciocia, która całe życie pracowała, ma teraz niższą emeryturę niż jej znajoma wdowa rentę po mężu. Ta pani wypięła się na pracę po urodzeniu dziecka, a ciocia żłobek, przedszkole, zawsze chciała pracować, no bo kurą domową być wstyd

Gość gość
To pewnie model dał ten temat on zakłada tez inne durne tematy tutaj