Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ludzie mogą nie rozumieć dlaczego ktoś robi sobie tatuaże?!

Polecane posty

Gość gość
Kazdy kto lubi cos co tobie sie nie podoba jest glupi?

Gość gość
Nie podbijaj tematu bo powinno się ciebie skierować na terapię, a nie rozumieć. Masz tatuaż, co idzie w parze ze skłonnościami autodestrukcyjnymi, powiązaniami przestępczymi lub co najmniej z nieprawidłową osobowością - tak by stwierdzono bez dwóch zdań jeszcze 10 lat temu, niestety żyjemy w czasach, gdzie czarne jest białe. A zarówno twoja dziara, jak i twoje uporczywe podbijanie tematu, mówią o osobowości narcystycznej patologicznie domagającej się uwagi czyli bez 2 zdań osobie zaburzonej.

Gość gość
trzeba być zdrowo walniętym żeby wszedzie widzieć "podbijanie tematu". Ja widzę tylko puste posty, a czasami nawet tego nie bo znika cała strona tematu. No, ale domorosły psycholog z zaburzeniami już widzi narcyzm u kogoś innego :)

Gość gość
jak chce mieć tatuaż to niech sobie zrobi robicie wielkie halo bez powodu

Gość gość
ludzie lubią robić problem z niczego bo dzięki temu mogą udawać, że ich własne problemy nie istnieją

Gość gość
No... musza podziwiac te dziela a nie potrafia .

Gość gość
ty tu cały czas siedzisz? Co drugi komentarz to ten durny tekst o podziwianiu. Nikt podziwiania nie wymaga, a tobie chyba przydałyby się jakieś leki.

Gość gość
Wpisywalam się kilka razy w temacie, i nie mogę pojąć, dlaczego Autorkę męczy czyjaś inna, negatywna opinia o tatuaźach. Koniecznie szuka tutaj akceptacji, czy co? Jestem dojrzałą kobietą, sprawną intelektualnie, nie lubię tatuaży, nie rozumiem mody i gustu tatuazowego, a wręcz odwrotnie, sądząc choćby po Autorce, twierdzę, że sporo wytatuowanych ma problem z własną psychiką, samooceną. To moje osobiste zdanie i to nie zmienię. Autorka zakłada kolejny temat, by pidreperowac się, że tatuaże są ok. Dla mnie nie są. To, że ktoś się narkotyzuje lub pije alko, lub robi dziargi, jest dla mnie brakiem szacunku i dbałości o swoje ciało. Autorka nie może zrozumieć, że jest w wytatuowanej mniejszości, i forsuje na siłę swój gust innym. Ja mam dawno gust wyrobione, i tatuaźe są dla mnie nie do przyjęcia.

Gość gość
Tego typu tematy są zakładane hurtowo na tym forum, pewnie nawet ich autorzy nie mają tatuaży. To są prowokacje. A głupi ludzie się podniecają :)

Gość gość
Glupi temat. Ja nie musze rozumiec ze komus odbija i chce sie wyroznic.

Gość gość
a skąd wiesz, że chce się wyróżnić? Prowo jak prowo, ale potwierdzacie, że założenie jest prawdziwe

Gość gość
Mogą. Zwyczajnie. Ja nie rozumiem. Ale co mnie to obchodzi, że ktoś się szpeci. Jego sprawa.

Gość gość
czego nie rozumiesz?

Gość gość
Chcesz narzucic ludziom co maja rozumiec ? A czego nie rozumiec ?

Gość gość
tu nie ma dużo do rozumienia - a i tak nie rozumieją :D

Gość gość
13.42 a na prowo to nie można odpowiedzieć? mnie kręci coś innego, w realu:)

Gość gość
nie ma nic złego, ja odpowiadam bo mnie kręci ten temat :P

Gość gość
własnie oglądam program gdzie ludzie mający blizny robią sobie tatuaże żeby je zasłonić. Jeden chłopak ma rurkę tracheostomijną i poprosił żeby przerobić to na galaktykę. Wygląda to pięknie.

Gość gość
Wazne ze ty rozumiesz. Co cie obchofzi ze inni nie rozumieja ? Nie musza i tyle.

Gość gość
O ile ludzie nie wyrażają swojego zdania na temat tatuazy obcych to jeszcze ok..gorzej, jak zmieniają swoje zachowanie względem tym osób.