Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność w sieci

Polecane posty

Gość gość

Anioły są wśród nas... spoglądają łagodnym wzrokiem, pomagają nam w naszych problemach przytulają gdy jest nam źle... Anioły przechodzą gdy to czują ... dotykając nas skrzydłami, obdarowywują uśmiechem i przyjaznym gestem Anioły są często obok nas... choć my ich nie dostrzegamy... wspierają nas rozmową i ocierają łzy... Kiedyś zatrzymasz się i popatrzysz na swojego przyjaciela wtedy to odkryjesz że to Twój Anioł którego tak usilnie próbowałaś poczuć ... wiem nie dane nam było ;( Dla Ciebie P ...Twoja A ...

Gość gość
dla Pawełka AniaM

Gość gość
ania z zielone wzgórza ;)

Gość gość
Spójrz w niebo Ja spojrze też Pomyśl Ja pomyślę też.. .. Przecież to samo niebo Nad nami Czasem tak pięknie Ubrane gwiazdami Tam gdzieś Te nasze myśli niech spotkają się Niech uzupełnią Przenikną się... A wtedy dowiesz się Jak tęsknię Jak marzę Jak śnie Jak bardzo ciężko Gdy nie ma Cię.. A ja tak czekam Byś czule objął mnie Wziął w swe ramiona Powiedział że Już dobrze Że nie będzie już źle Ze zły sen W końcu skończył się Teraz będziesz Ty By spełniły się Te dobre sny.. Spójrz w niebo Znajdź mnie Bez Ciebie smutno Szaro Źle...

Gość gość
Anioły są całe zielone, zwłaszcza te w Bieszczadach...

Gość gosc smutnytaki
jakie to ladne:)

Gość gość
www.youtube.com/watch?v=oVQqmH4ufCQ

Gość gość
dotknij, obudź, ogrzej... dotknij mnie istnieniem gdy w myślach ciemność spaceruje zaopiekuj się moim smutkiem co na ścianach cienie łez maluje obudź mnie ze snu bez ciebie gdzie tęsknota miesza ból z radością noce wypełnia strachem dni nastraja samotnością ogrzej mnie choćby słowem wyrwij z czasu milczenia niechaj szept jedną chwilą uniesie się zapachem twojego imienia...