Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polucja nocna co zrobić żeby jej nie było? ?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 20 lat nigdy nie miałem dziewczyny dziś w nocy zdążyła mi się polucja czy można jakoś to zahamować to ważne nigdy tego nie miałem a nie chce mieć problemów teraz na starość. Dodam również że jeśli chodzi o masturbacje to w ciągu tego roku robiłem to może 2 razy ale staram się całkowicie zaprzestać bo działa to na mnie dołująco.

Gość gość
bardzo prosto unikaj pokarmów , wędlin z wieprzowiny a wszystko to zaniknie .

Gość gość
Jesli sie nie masturbujesz i nie uprawiasz seksu, to dla organizmu jedyna, naturalna metoda oproznienia zbiornikow na skladniki seksu tak, zebys mial w sobie tylko dobrej jakosci, w miare swieze plemniki zdolne do zapl. Nie, tego nie da sie oszukac. Masturbacja, seks, albo polucje - facet kazdy ma taki wybor.

Gość gość
tego nie można zatrzymać, możesz jedynie spokojnie przeczekać, a objaw jest naturalny u dorastających mężczyzn

Gość gość
Polucja, zmaza nocna – mimowolny wytrysk nasienia u mężczyzn podczas snu w fazie REM. Po raz pierwszy pojawia się u chłopców w okresie dojrzewania. Pierwsza polucja uznawana jest za objaw osiągnięcia dojrzałości płciowej. Polucje nie występują u wszystkich mężczyzn, a ich brak nie stanowi choroby. Częściej pojawia się u mężczyzn, którzy zachowują abstynencję płciową. Czasami polucji towarzyszą sny o treści erotycznej. Częstotliwość polucji jest różna u różnych mężczyzn. 83% mężczyzn w USA miało kiedyś polucję. Przeciętna częstotliwość spada z wiekiem - z 0,36 raza w tygodniu u 15-latków do 0,18 raza na tydzień u 40-latków i z 0,23 u żonatych 19-latków do 0,15 u żonatych 50-latków. U niektórych ras polucje są częstsze, np. w Indonezji zdarzają się u 97% mężczyzn przed 24 rokiem życia.

Gość Precz z masturbacją !!!

Polucja jest oznaką zdrowia. Nie musisz się tym przejmować.