Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tutaj wogole zaglada ktos kto ma normalne zycie?

Polecane posty

Gość gość

czy tutaj wogole zaglada ktos kto ma normalne zycie?

Gość gość Tajemniczy_
Tak,teraz rzadziej :)

Gość gość
myślę że tak :)

Gość gość
a co oznacza NORMALNE ZYCIE?????? Kto to definiuje? Kto ma prawo powiedziec, ze zyje normalnie???? a kto nie? Czy osoba ktora jest wdowa, z dzieckiem, pracujaca, z pieskiem, z hobby, z rodzina, z przyjaciolmi ma normalne zycie dla ciebie? albo dokladnie ta sama osoba ale z mezem pijakiem ma normalne zycie????

Gość gość
Nie. Zdecydowanie NIE! Bo i po co? Myślę, że to rodzina powinna zaspokoić wszystkie potrzeby zawarte w strukturze uczuciowej. Jestem tu już 22 m-c. :( Piję poranną kawę, słucham radia i przeglądam kafe... żałosne to jest.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak norma. Ja raczej zwracam uwagę ile jeat osób podobnych do mnie. Póki co niewiele ale sa.

Gość gość
niestety nie, siedzi tu w wiekszosci patologia, ktora potem wymysla ze niby nie wie co to norma albo nei ma normy, norma jest we wszystkim, w substancjach ktore moze przyjmowac cialo, zasadach ruchu drogowego itd bez tej normy jest tragedia placz i zyciowa katastrowa dokumentowana w tematach pojawiajacych sie na kafeterii

Gość gość
Nie zgodzę się. W życiu prywatnym, uczuciowym czy seksualnym nie ma norm.

Gość gość
dziś x absolutnie sa, to ze ich nie znasz nie oznacza ze ich nie ma. Sa zakresy dzialan optymalnych ktore przynosza porzadany lub nie efekt (w zaleznosci od celu jaki ktos chce osiagnac, seks zwiazek, malzenstwo itd)

Gość gość
To wymień chociaż jedna normę w życiu seksualnym.

Gość gość
Pytam. ,,gdzie przebiega granica między rozpaczą a cynizmem, dobrym smakiem a wulgarnością?"

Gość gość
nie ma zasady jak ma wygladac nornalne zycie. A moze sam autor nam to wyjasni?????? Jak to wyglada?

Gość gość
jezeli przyjmiemy, ze normalne zycie to malzenstwo z dzieckiem. To , czy malzenstwo z 3 dzieci to juz nie normalne zycie? albo malzenstwo ktore ma syna, ktory zalozmy siedzi niewinnie w wiezieniu? DLA KAZDEGO NORMALNE ZYCIE OZNACZA COS INNEGO!

Gość gość
pytanie do facetow, jaka jest wedlug was normalna kobieta

Gość gość
dla kazdego mezczyzny normalna kobieta oznacza tez cos innego. kazdy ma inne wyobrazenia, marzenia,wymagania. Tak samo jak dla kobiety, normalny facet oznacza cos innego. Pozdrawiam

Gość gość
Tak, mam normalne życie. I tak, w życiu obowiązują różne normy- społeczne, prawne, obyczajowe, zawodowe. Jezeli ktoś tego nie rozumie, to albo jest anarchistą, albo niesprawnym intelektualnie. Zaglądam tu, wypowiadam w niektórych tematach, podpowiem, wypowiem się, pocieszę, pomodlę się za kogoś, kto o to prosi. Tak po ludzku, normalnie.

Gość gość
Nie! Przez chwilę byłam w szczęśliwym związku ze świetnym chłopakiem (tak mi się wtedy wydawało) i w tym okresie nie wchodziłam na kafeterię. Poza tym jestem tu już siedem lat. ;)

Gość gość
dziś [15:43 dokladnie

Gość gość
Kazdy ma normalne zycie.

Gość gość
zagladam tu juz od wielu lat.sporo nowosci ale nie ma tego klimatu co byl kiedys.jakos inaczej

Gość gość
Tak zaglada ktos kto ma normalne zycie! Np. Swiety Przemyslaw!!!Rysio!!!Stolec!!!

Gość gość
no tak.sama smietanka kafe

Gość gość
Kiedy miałem normalne i fajne i zagladalem, teraz mam chuuja warte i dalej zaglądam

Gość gość
19.41 to 3 osoby (projekty). A jest duża grupa ludzi, która tu zagląda, czyta, wpisuje się, ale nie zakłada tematów.