Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tisercin na spanie

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z lękami. Pojawiają się one głównie rano. Dostałam od lekarza Tisercin na spanie. Czy macie jakieś opinie o tym leku. U mnie wygląda to tak, że mimo brania go mam koszmary w nocy rano budzi mnie paniczny lęk, a Tisercin działa bardzo długo. Dopiero ok godz 14 czuję że Tisercin ze mnie schodzi i jest ok. Bardzo pogorszyła mi się pamięć mam problemy z czytaniem boję się podpisywać jakichkolwiek umów nie rozumiem podstawowych pojęć. Dodam, że nie mam problemów z zasypianiem tylko z jakością snu a Tisercin nie działa u mnie na jakość a lęki poranne i tak są. Teraz pojawiają się lęki że nie dam sobie rady w pracy. Czy jest jakiś słabszy lek na spanie taki po którym mogę spać i 7 godzin ale nie być taka zamulona. Tisercin biorę od początku września, ale efekty uboczne się nasilają. Wizytę mam dopiero w połowie grudnia a w styczniu/lutym chcę wrócić do pracy.

Gość gość
Na mnie też nie działa zbyt dobrze. Nie mogę długo zasnąć, a rano jestem nieprzytomny. Żeby się docucic pije mocna kawę. W nocy mam dziwne sny, zasypiam późno. Chyba to nie jest lek dla mnie, musze powiedziec o tym lekarzowi

Gość gość
Może spróbuj brać ten lek o 19-20 i zamulenie będzie mniejsze

Gość gość
Przez ten natłok w pracy i dużo stresu też miałam problemy ze snem, ale zaczęłam brać ziołowy Herbistres od biovitalium24.pl/towar/view/10/herbistres---suplement-diety-na-stres.--optimum-wyciszenia-i-spokoju i powoli naturalnie wszystko wraca do normy :-)