Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zajęci mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

Co są dzicie o kobietach, które podrywają zajętych mężczyzn ? Nie ma znaczenia dla nich, czy ma dziewczynę, żonę itp. Bez względu na to podrywają ich. Mało tego, udaje im się to.

Gość gość
życie lepszy wygrywa

Gość gość
bez wartościowe są,tylko na jeden raz się nadają :)

Gość gość
ej bez przesady. wiele kobiet odbija facetów i żyją długo i szczęśliwie. Głupie takie pocieszanie się ze na 1raz

Gość gość
Myślę że za każdą taką kobietą kryje się odrębna historia. Część z nich prowadzi odwet za doznane przykrości (zemsta na kobietach np. bo jakaś zabrała jej ojca, partnera itp.), część żeby jedynie podnieść własną samoocenę, część z zazdrości, części z wyrachowania i egoizmu.. Powodów jest naprawdę wiele. Zanim ocenię wolałabym poznać prawdziwe, ukryte motywy. Sama nie dopuszczam się takich zachowań, moje zasady mi nie pozwalają.

Gość gość
Czyli skoro postępuje z jakiegoś powodu, wymienionego przez Ciebie, jest usprawiedliwiona ?

Gość gość
Nie usprawiedliwiam jej bo zachowanie to jest dla mnie poza granicami prawidłowości ale mimo wszystko inaczej postrzegam osobę gdy rozumiem co ją popchnęło do takiego zachowania. Bywa i tak, że taka kobieta gdy zyska świadomość własnej motywacji do takich działań, mechanizmów nią sterujących (a nie zdawała sobie z tego sprawy) to chce się zmienić. Podam inny przykład - facet ukradł drogie leki z apteki. Możemy oceniać. Już? Ale ocenimy tak samo wiedząc że a) ukradł je bo chciał je sprzedać i przechulać kasę, b) ukradł dla umierającego swego dziecka? Dla mnie motywy są bardzo ważne.

Gość gość
W każdej sferze życia, jeżeli coś robimy, to z jakiegoś powodu.